Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”La Alexandria va fi un meci foarte greu”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.03.2011

Antrenorul echipei ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, americanul Stacey Nolan, a declarat, marți, pentru totalbaschet.ro, că partida dintre CST Alexandria și formația sa, de miercuri, din deplasare, este una foarte importantă pentru ambele grupări.

”Va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Ele vor să se lupte pentru locul patru, noi avem nevoie de victorie după eșecul cu Satu Mare, din etapa precedentă. Știm că vor să facă o partidă mare, însă același lucru mi-l doresc și eu. Trebuie să câștigăm pentru a ne reveni, mai ales din punct de vedere al moralului”, a comentat tehnicianul de peste Ocean.

Întrebat dacă gazdele au un avantaj prin faptul că ele cunosc multe jucătoare de la echipa din Arad, atât de la loturile naționale cât și din trecut, Stacey Nolan a precizat: ”Este un avantaj pentru ambele echipe. Fetele se știu foarte bine ceea ce înseamnă că va fi un meci foarte disputat”.

Referitor la șansele de victorie ale formației sale, Nolan a spus pentru totalbaschet.ro: ”Nu trebuie să uităm faptul că seria de calificare din care am făcut parte a fost mai dificilă decât cea a formației din Alexandria. Noi am avut meciuri cu Sepsi, Satu Mare și cu Timișoara, adică exact cu echipele care se luptă în Divizia A1 pentru un loc în top”.

Stacey Nolan a mai spus că actuala ediție de campionat este departe de a se fi încheiat. ”Orice se poate întâmpla în play-off. În ceea ce nă privește nu intru în panică. Dacă am pierdut de două ori de la Satu Mare asta nu înseamnă că nu le vom mai putea învinge în viitor. De fiecare dată înveți din greșeli”, a încheiat antrenorul echipei din Arad.

Înainte de meciul de miercuri, CST Alexandria se află pe locul șase în Divizia A1, cu patru victorii și șase înfrângeri, în timp ce ICIM ocupă poziția a doua, cu opt partide câștigate din zece posibile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!