Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Meciul cu Sepsi va fi foarte greu”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.03.2011

Antrenorul echipei ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Stacey Nolan, a declarat că nu se teme de niciun adversar pe care formația sa îl va întâlni la turneul final al Cupei României Inedit de la Satu Mare, de la sfârșitul acestei săptămâni.

Tehnicianul american este de părere că jucătoarele ardelence trebuie să se concentreze asupra evoluției lor. ”Nu ar trebui să ne intereseze de adversari, ci doar de noi. Meciul cu Sepsi va fi foarte greu, dar dacă jucăm cu inteligenţă putem obţine un rezultat bun”, a spus Stacey Nolan.

Potrivit sportarad.ro, antrenorul grupării din Arad le vede, totuși, pe gazde cu prima șansă. ”Satu Mare pare favorită pentru că evoluează pe teren propriu. Cred că este o bătălie în trei, noi, Satu Mare și Sepsi. Mingea este la fel fel pentru toţi”, a încheiat Stacey Nolan.

Potrivit tragerii la sorți, în cele două semifinale ale Cupei României Inedit se vor întâlni ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad cu Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare cu CSM CSS Universitatea Craiova. Se anunță două partide foarte disputate, toate meciurile fiind transmise, în direct de postul TVR 3. Finalele se vor disputa sâmbătă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!