Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Presa din Arad poate să scrie orice”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.03.2011

Referitor la unele din articole mass media din Arad, care a scris, după eșecul din runda trecută, cu CSM Satu Mare, că este ”un antrenor mic”, tehnicianul echipei ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” a explicat, pentru totalbaschet.ro, că reacția presei nu este una semnificativă, referitoare la persoana sa.

Stacey Nolan a completat: ”Nu vreau să comentez ceea ce au publicat ziarele sau site-urile din Arad, după meciul cu Satu Mare. Mass media poate să scrie orice. Campionatul nu s-a încheiat. Dacă am fost învinși de două ori, asta nu înseamnă că noi nu putem să câștigăm cu ei. În play-off, orice se poate întâmpla”.

Tehnicianul formației din Arad a mai spus, pentru totalbaschet.ro, că partida de miercuri, cu CST Alexandria, este una foarte importantă pentru jucătoarele sale deoarece ”fetele trebuie să treacă peste eșecul din runda precedentă”.

ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad ocupă, înaintea etapei a 11-a, poziția a doua în clasamentul Diviziei A1, cu opt partide câștigate din zece posibile.

1 comentariu la aceasta stire:
  • cipri_23 :

    Nolan
    Suntem alaturi de tine. Nu lua in seama vorbele spuse de niste ziaristi fara cap. Soporterii adevaratii ai ICIM-ului vor fi cu tine .

    cu 13 ani în urmă (08.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!