Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stacey Nolan: ”Trebuie să batem Alexandria pentru a ne reintra în formă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.01.2011

Antrenorul echipei BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, Stacey Nolan, a declarat, joi, că jucătoarele sale au trecut peste eșecul de la Satu Mare, din etapa trecută, și sunt pregătite pentru partida de pe prorpiul teren, de vineri, cu CST Alexandria.

Tehnicianul american așteaptă ca jucătoarele de la ICIM să înceapă o nouă serie de victorii consecutive. ”Am trecut peste acel eşec. Am mai spus-o de atâtea ori, e greu să continui seria de victorii, la programul pe care îl avem. Plus că am jucat foarte prost. Sincer, chiar nu meritam să câştigăm la Satu Mare”, a spus Nolan pentru sportarad.ro.

Referitor la meciul de vineri, cu CST Alexandria, Stacey Nolan a completat pentru sursa citată: ”Ştiu că echipa din Alexandria a fost neînvinsă în prima partea a sezinului, dar seria lor a fost mult mai slabă. Acum se vede acest lucru. Trebuie şi sigur vom reintra în forma care ne-a consacrat”.

După trei etape, în Divizia A1, echipa BC ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad ocupă locul al treilea, cu două victorii și o înfrângere. Pe primele poziții se află, în ordine, despărțite de coșaveraj, formațiile CSM Satu Mare și SCM Universitatea Craiova, ambele cu trei meciuri câștigate din tot atâtea posibile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!