Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ștefan Odea va face parte din staff-ul lui U-BT Cluj-Napoca

Ștefan Odea va face parte din staff-ul lui U-BT Cluj-Napoca

După ce în cursul zilei de ieri (14.07), U-BT Cluj-Napoca l-a anunțat pe Jordan Taylor, noul fundaș al alb-negrilor, astăzi ardelenii au anunțat un „transfer” în staff-ul tehnic al lui Mihai Silvășan.

Mai exact, Ștefan Odea, care a lucrat ca scouter pentru CS Dinamo București și FC Argeș Basketball, va ocupa aceeași poziție la U-Banca Transilvania. Conform u-bt.basketball, Odea a jucat baschet la nivel de juniori și, în prezent, este student al Facultății de Matematică și Informatică din București.

Ștefan Odea a colaborat în ultimele sezoane cu Tudor Costescu, atât la CS Dinamo București, cât și la FC Argeș Basketball. În stagiunea 2021-2022, tânărul scouter a avut oportunitatea de a conduce mai multe meciuri în Liga Națională, după ce antrenorul principal al alb-violeților a fost eliminat.

Odea a reușit să își conducă echipa de două ori spre victorie, mai întâi contra lui SCM U Craiova (83-79) și apoi împotriva lui BC CSU Sibiu (78-73).

În aceste zile, Ștefan Odea se află alături de Mihai Silvășan și Mihai Popa, antrenorul lui CSM Petrolul Ploiești, în Valencia, Spania, la un curs dedicat antrenorilor.

*foto: Facebook – U-BT Cluj-Napoca

4 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Rise and Shine
    Mulțumim pentru treaba buna de la Pitesti.
    Spor la treaba!

    cu 1 an în urmă (15.07.2022) Raspunde
  • Benjamin :

    Welcome!
    Genul de munca care nu e prea vizibila, dar care ajuta echipa destul de mult. Cred ca e o decizie care arata faptul ca U doreste sa construiasca o infrastructura in jurul echipei. Pe langa jucatori buni e nevoie de de staff profesionist care sa faciliteze anumite aspecte (mici si mari) care cumulate ridica posibilitatea succesului.

    cu 1 an în urmă (15.07.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    interesant
    Un scouter bun, fara indoiala.
    In plus, si cu alte abilitati (nu insistati, nu spun de care), pe care sper ca cei de la Badalona, sau alte echipe de Eurocup, sa nu le descopere...
    In plus, mi-as dori sa fiu de fata la prima reintalnire cu Costescu...:))

    cu 1 an în urmă (15.07.2022)
    • FC Argeș Pitești Leul Albastru:

      Face parte din categoria celor care văd numai solutii
      Statistica e specializarea lui + capacitatea de leader dovedita la Pitesti când a intrat pe banca (la eliminările lui Costescu) și a comandat doua reveniri încântătoare.
      Cred ca matematica face casa buna cu baschetul:)

      cu 1 an în urmă (15.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!