Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefanie Murphy a terminat cu 41 la eficiență împotriva Universității Cluj!

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.11.2014

Gruparea Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut o victorie categorică pe terenul celor de la Universitatea Cluj-Napoca la 42 de puncte diferență, scor 102-60. Din punct de vedere colectiv, covăsnencele au terminat cu un neverosimil 150 în dreptul eficienței, timp în care gazdele au acumulat doar 40 de unități. 

Mai exact, 7 baschetbaliste pregătite de Zoran Mikes au terminat cu minim 10 unități la eficiență, însă una dintre ele s-a remarcat în mod special, sportiva originară din Statele Unite ale Americii, Stefanie Murphy

Murphy a început jocul din postura de titulară, iar până la final a totalizat 27:22 minute pe parchet. În tot acest timp, componenta grupării alb-verde și-a trecut în cont 29 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții, respectiv nicio minge pierdută și niciun un fault comis. Totodată, aceasta a terminat cu procentaje de 92% (12/13) la aruncările de 2 puncte și 83% (5/6) de la linia de fault. În urma acestor cifre acumulate, Stefanie a contabilizat nu mai puțin de 41 de unități la capitolul eficienței. 

De asemenea, Taneisha Harrison, o altă jucătoare de la Sepsi a avut la rândul ei o prestație foarte bună, terminând meciul cu 25 puncte, 8 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepții, dar și 3 posesii pierdute, având la productivitate un index de 30 de unități. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!