Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefanie Murphy, MVP-ul sezonului regulat din LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.03.2015

Covăsnencele de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe au terminat pe prima poziție sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Feminin, având un parcurs aproape perfect cu 24 de meciuri câștigate și doar 2 pierdute. De asemenea, echipa din Sfântu Gheorghe a dat implicit și MVP-ul sezonului regulat, care, în opinia TotalBaschet, este pivotul originar din Statele Unite, Stefanie Murphy.

Baschetbalista de 25 de ani și înaltă de 1.93 metri a fost o piesă extrem de importantă pentru Zoran Mikes în sezonul regulat, sportiva nelipsind niciodată de pe parchet, iar în tot acest timp a arătat o constanță în joc rar întâlnită în campionatul de baschet feminin al României. Americanca și-a arătat clasa atât împotriva echipelor puternice din campionat cât și în fața formațiilor mai slab sau mult mai slab cotate decât Sepsi. 

În cele 26 de prezențe în echipamentul alb-verde, Stefanie a terminat o singură dată cu mai puțin de 10 puncte puse pe tabela de marcaj. Totodată, aceasta a bifat nu mai puțin de 11 partide terminate în double-double. Murphy este lidera echipei din Sfântu Gheorghe atât la capitolul punctelor marcate, cât și la recuperări și cel mai important, la eficiență. 

Cu o medie de 28:44 (747 în total) minute jucate pe meci, Murphy a acumuat în medie 18.3 puncte (477), 9.3 recuperări (241), 1.8 pase decisive (48), 1.9 intercepții (50), 1.0 capace (25), dar și 2.0 mingi pierdute (50), totul pentru un indice la eficiență de 24.2 (629). Din punct de vedere al procentajelor, jucătoarea formației covăsnene a terminat cele 26 de etape cu 63.7% (188/295) din interiorul semicercului, 27.8% (10/36) de la mare distanță, respectiv 72.4% (71/98) din dreptul liniei de fault. 

Toate cifrele înregistrate de Stefanie Murphy în cele 26 de partide jucate în sezonul regulat 2014-2015 din LNBF:

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!