Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefanie Murphy şi-a dezvăluit obiectivele personale pentru noul sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.10.2014

Formaţia Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a pierdut primul meci din actuala stagiune a LNBF, 73-81 pe teren propriu împotriva celor de la ICIM Arad. Înaintea acestui meci important pentru formaţia din Covasna, jucătoarea Stefanie Murphy a spus într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului că va face tot ce îi stă în putință pentru a contribui la succesul echipei, fie că este vorba de marcarea punctelor sau recuperarea mingii. 

În ciuda faptului că Sepsi a pierdut, Stefanie a avut o prestaţie destul de bună, ţinându-se de promisiune şi făcând un meci bun atât din punct de vedere al punctelor marcate cât şi din cel al recuperărilor. În cele aproape 35 de minute jucate, Murphy şi-a trecut în cont un nou double-double cu 13 puncte şi 12 recuperări, având în dreptul eficienţei 19 unităţi. 

În continuare redăm câteva din spusele jucătoarei de peste ocean în respectivul interviu. 

Consider că Sepsi SIC este un club serios și o echipă bună în România și am văzut o bună oportunitate de a lucra sub îndrumarea unui antrenor foarte bun. Atmosfera este incendiară la fiecare meci. Sala este plină ori de câte ori intrăm pe teren. Este un sentiment extraordinar să joci într-o asemenea atmosferă, să vezi susținerea fanilor. Campionatul românesc este o provocare mare pentru echipă, fiind vorba despre o competiție puternică. Trebuie să demonstrăm de fiecare dată când intrăm pe teren, dar noi iubim provocările. Scopul meu pentru acest sezon este să fiu capabilă să intru pe teren la fiecare meci și să fac tot ce îmi stă în putință pentru a contribui la succesul echipei, fie că vorbim de marcarea punctelor, recuperarea mingii sau defensivă. Aș vrea să fiu o coechipieră bună și să știu că am făcut totul posibil pentru echipă, a mărturisit sportiva într-un interviu acordat site-ului sepsi-sic.ro.

*Foto: Crow Security 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!