Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefka Miteva: „Va fi un meci greu cu Sepsi, una dintre echipele bune din România”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.10.2015

CSU Alba-Iulia va avea un debut de foc în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Feminin, în deplasare la vicecampioana României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Cele două echipe au dezvoltat o rivalitate aparte în ultimii ani. Sezonul trecut Sepsi și CSU s-au întâlnit de cinci ori, echipa din Cetatea Unirii pierzând patru întâlniri, inclusiv cea din finala Cupei României. De această rivalitate știu și noile achiziții ale alb-iuliencelor, care speră să câștige în partida din Sala „Kati Szabo”. 

„Va fi un meci greu cu Sepsi. Este una dintre cele mai bune echipe din România. O să ne facem datoria și vom juca agresiv în defensivă și inteligent în apărare. Vom vedea ce va ieși”, a declarat Ștefka Miteva

Miteva este una dintre noile achiziții din această vară ale echipei din Alba-Iulia. Sezonul trecut a evoluat pentru CST BC Alexandria, unde în 30 de partide din LNBF a reușit 8 puncte și 7,8 recuperări pe meci. 

Stefi s-a întâlnit cu fosta sa echipă în primul tur al Cupei României, în care a reușit o prestație foarte bună, cu 6 puncte, 10,5 recuperări și 3,5 recuperări în puțin peste 23 de minute per partidă. 

Meciul dintre Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSU Alba-Iulia se va juca sâmbătă, 3 octombrie, în Sala „Kati Szabo” de la Sfântu Gheorghe, începând cu ora 18:00.

Sursa foto: Sorin Stanciu/facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!