Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Stefka Miteva: „Va trebui să luptăm pentru fiecare minge”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.10.2015

stefi_miteva

Finalista Cupei României CSU Alba-Iulia va întâlni astăzi, de la ora 18:00, campioana României, CSM Târgoviște, în derby-ul etapei a V-a din LNBF.

Pivotul Stefka Miteva, una dintre cele mai constante jucătoare ale lui CSU Alba-Iulia în acest debut de sezon, se arată încrezătoare în forțele echipei sale:

„Va fi un meci greu și interesant. Va trebui să jucăm agresiv în apărare și inteligent pe faza ofensivă. De asemenea, va trebui să luptăm pentru fiecare minge. Dacă vom face toate aceste lucruri, atunci vom avea un meci bun”, a declarat pentru totalbaschet eleva lui Miroslav Popov.

Stefi Miteva are în acest sezon medii de 2,3 puncte, 8 recuperări și 1,5 pase decisive pe meci. 

*Foto: facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!