Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Streetball Mediaş. Programul competiţiei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.09.2011

Miercuri seară s-au încheiat înscrierile la turneul de streetball cu cele mai mari premii din România: Streetball Mediaş. La evenimentul ce se desfăşoară sâmbătă şi duminică (10-11 septembrie)în Piaţa Regele Ferdinand din Mediaş vor participa 32 de echipe, 22 la Open şi 10 la U14 masculin. Datorită numărului scăzut de formaţii înscrise organizatorii nu au putut susţine competiţia şi la celelalte categori anunţate, U18 şi Old Boys.

Ediţia I a Streetball Mediaş va debuta sâmbătă dimineaţă la ora 8:40 cu competiţia rezervată categoriei U14 masculin. De la orele 11:00 se va continua cu categoria Open. Sâmbătă se vor desfăşura jocurile din faza grupelor, iar duminică faza eliminatorie. Pentru a vizualiza întregul programul apăsaţi aici. Primele patru echipe din fiecare grupă se califică mai departe.

Concursurile de Slam-Dunk, 3 puncte şi libere se vor desfăşura duminică între orele 15 - 17. Pentru a participa la cele 3 concursuri enumerate nu se va percepe nicio taxă.

Vă vom ţine la curent cu noutăţi rezultate şi clasamente de la Mediaş!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!