Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Strigătul de disperare al Aradului

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.03.2013

Univ Goldiş ICIM Arad a ajuns în cel mai negru punct al istoriei sale. Şi nu din cauza vreunei retrogradări, sau vreunui rezultat dezastruos, ci datorită situaţiei financiare precare. Conducerea clubului apelează la sprijinul suporterilor pentru ca situaţia să fie deblocată.

Iată comunicatul emis de conducerea Univ Goldiş ICIM:

“Haideţi să salvăm o legendă!

Suporterii Univ Goldiş ICIM sunt chemaţi să contribuie financiar la ieşirea clubului din impas.

Dacă nemţii de la Borussia Dortmund au reuşit să salveze clubul de la faliment, iar suporterii echipei U Cluj şi-au cumpărat bilete la un joc de fotbal care s-a disputat cu porţile închise, de ce, la Arad, nu s-ar putea realiza o „minune” similară ? Aflată într-un moment delicat, de răscruce, cea mai titrată grupare arădeană din sporturile de echipă strigă după AJUTOR!

După 22 ani neîntrerupţi de primă divizie, perioadă în care a disputat 18 finale, din care a câştigat 11 – o Cupă a României, 8 titluri de campioană a României şi 2 trofee ale Ligii Europei Centrale – Univ Goldiş ICIM traversează clipe extrem de dificile, jucătoarele nefiind plătite de trei luni. Dacă Primăria şi Universitatea de Vest Vasile Goldiş şi-au respectat angajamentele luate faţă de echipa de baschet feminin a Aradului, celălalt partener în proiect, SC ICIM, nu are, pentru moment, posibilitatea de a-şi onora angajamentele.

Situaţia este disperată, suporterii – persoane fizice sau juridice – fiind chemaţi să contribuie financiar, după posibilităţi, pentru salvarea legendei. Orice sumă este binevenită, aduce un strop de speranţă pentru ca povestea să meargă mai departe. Astfel, înaintea şi după încheierea jocului de sâmbătă (ora 18, Sala Sporturilor), cu Danzio Timişoara, veţi putea face donaţii. Operaţiunea se va repeta săptămâna viitoare, de luni până vineri, între orele 18-20, în holul Polivalentei.

Meciul cu Timişoara este unul special. Vom prezenta trofeul Ligii Europei Centrale, iar suporterii pregătesc surprize pentru sărbătoritele săptămânii, Jennifer Risper şi Monica Brosovszky.

Ca semn de recunostinta pentru toti cei care vor dona sume de bani pentru iesirea echipei din impas, nominal fiecare persoana sau societate isi vor regasi numele si suma donata pe site-ul clubului www.baschetarad.ro,ceea ce ofera o transparenta totala asupra sumelor adunate,eliminand orice suspiciune in vederea acestei actiuni”.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Knguru :

    inceput de ....sfarsit
    dupa atatia ani de platit arbitraje nici nu-i de mirare ca s-a ajuns la situatia asta....

    cu 11 ani în urmă (15.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!