Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Surorile Ferariu se întorc la Olimpia CSU Brașov

Surorile Ferariu se întorc la Olimpia CSU Brașov

Ana Ferariu (23 de ani) și Maria Ferariu (20 de ani) vor evolua în sezonul viitor pentru Olimpia CSU Brașov. Cele două surori au jucat împreună în NCAA pentru Drexel Dragons în stagiunea 2019-2020, iar acum se întorc în Liga Națională.

Ana a absolvit Universitatea Drexel în acest an, pentru care a evoluat timp de patru ani, din 2016. Maria Ferariu a plecat în Statele Unite ale Americii în 2017 pentru a urma ultimii doi ani de liceu în Baltimore. Ulterior, ea a ajuns să fie colegă cu sora sa în baschetul universitar vreme de un sezon.

Olimpia a mai avut-o în componența lotului pe Ana Ferariu între 2012 și 2016, în timp ce Maria Ferariu a jucat pentru trupa lui Dan Calancea între 2015 și 2017. Ambele surori au avut evoluții impresionante de-a lungul timpului atât în campionatul românesc dar și pentru reprezentativele de juniori ale țării noastre. 

Sora cea mare, Ana, evoluează deja de câțiva ani pentru reprezentativa tricoloră de senioare. Ambele jucătoare sunt originare din Brașov și au debutat în LNBF la vârsta de 15 ani. Prin aceste transferuri, formația de sub Tâmpa ajunge la un număr de trei baschetbaliste readuse la echipă, după ce Alina Crăciun a revenit și ea în alb-albastru.

*Foto: Monica Herndon

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!