Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Surse. Aikaterina Sotiriou va semna cu Sepsi-SIC

Surse. Aikaterina Sotiriou va semna cu Sepsi-SIC

Site-ul ebasket.gr, dar și surse ale Baschet.ro, notează că Aikaterina Sotiriou va juca la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe. Sportiva s-a despărțit recent de Movistar Estudiantes din Spania.

Sotiriou, care pe 3 ianuarie împlinește 38 de ani, evoluează pe poziția 4 și a făcut parte din naționala Greciei la baschet feminin pentru mai multe Campionate Europene sau la edițiile din 2010 și 2018 ale Campionatului Mondial.

Potrivit ebasket.gr, jucătoarea va semna cu Sepsi-SIC, desi existau zvonuri că o să ajungă la Panathinaikos. Mutarea n-a fost anunțată oficial încă de clubul covăsnean.

Sportiva a evoluat în carieră la formații precum Ravenna Esperides, Sony Athinaikos (ambele Grecia), UNB Obenasa Navarra Pamplona, Jopisa Ciudad de Burgos (ambele Spania), AEO Proteas Voulas (Grecia), Pallacanestro Torino, Treofan Battipaglia (ambele Italia), Olympiacos Pireu (Grecia) și Ceglédi EEK (Ungaria).

În actuala stagiune, Sotiriou a jucat în Spania la Movistar Estudiantes Madrid, cu medii de 4.4 puncte și 2.8 pase decisive în nouă apariții. De asemenea, sportiva a jucat alături de clubul iberic în EuroCup, unde în opt partide a strâns medii de 6.8 puncte, 2.9 recuperări și 0.3 assist-uri, marcând în două rânduri 14 puncte.

*foto: fiba.basketball/eurocupwomen

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!