Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Final de drum pentru Cristian Achim la CSM CSU Oradea?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.04.2016

Foto: Răzvan Păsărică

CSM CSU Oradea nu a reușit să alunge blestemul echipei organizatoare în Final Four-ul Cupei României, desfășurat între 10-11 aprilie la Arena Antonio Alexe. Bihorenii porneau din poziția de favorită în finala cu ”U” BT Cluj-Napoca, însă cele 14 libere ratate alături de un procentaj sub așteptări de la mare distanță i-au privat pe gazde de primul titlu din istorie.

Înfrângere de luni seară pare să fi fost decisivă pentru viitorul lui Cristian Achim la CSM CSU Oradea. Conform mai multor surse, confruntarea cu ”U” BT a fost ultima pentru tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea pe malul Crișului Repede. Până la această oră, conducerea clubului din Oradea nu a făcut niciun anunț cu privire la o modificare pe banca tehnică.

Aceleași surse ne indică faptul că din spate este împins insistent un tehnician care nu prea a mai antrenat în ultimii trei ani, după ce a fost demis de la BC Timișoara datorită faptului că a pierdut vestiarul. Este vorba de Predrag Badnjarevic, antrenor în vârstă de 56 de ani născut la Vrbas, Serbia. Badnjarevic a mai antrenat în Bahrain, la un an după insuccesul de la Timișoara, părăsind clubul în martie, pentru ca un an mai târziu, în martie 2015 să semneze cu Club Africain Tunis, în Tunisia.

Între timp pe fir a intrat BC Mureș Târgu Mureș, Cornel Lungu afirmând în cercul său de prieteni că și l-ar dori pe Cristian Achim la echipă, dacă acesta și-ar înceta colaborarea cu echipa bihoreană.

Achim este cel mai longeviv antrenor activ din Liga Națională de Baschet masculin, aceste petrecând șapte sezoane alături de „leii roșii”, având un bilanț de 168 de victorii și 93 de înfrângeri în competițiile interne.

Vom reveni cu informații!

38 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Gluma?
    O iau ca pe o gluma, ar fi o mutare stupida inainte de playoff si o mare mizerie fata de Achim.

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Achim
      Intradevar, ar fi o stupizenie sa schimbi in saptamana play-off-ului. Lucrurile au fost facute intr-un anumit mod la Oradea de cand e Sere, nu cred ca tocmai acum isi vor schimba conceptiile.
      Terminam sezonul (bine sau rau) si vedem apoi

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    enough is enough
    O iau ca pe un gest umanitar: Achim se chinuia prea tare pe durata time-out-ului, cand nu prea avea multe de spus catre echipa. In sens "biblic" dupa sapte ani de "foame" cu Achim urmeaza sapte ani de "belsug" odata cu despartirea de el!

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    ?!
    Cu siguranta dezamagirea e foarte mare si in randul sponsorilor mai ales ca in acest sezon tot am auzit faptul ca poate la campionat inca nu avem sanse ,dar vrem cupa, in ultimele 3-4 saptamani am auzit ca abia meciurile decisive conteaza si bum. Primul meci decisiv cu trofeul pe masa: Rade rateaza 3 libere ( cat a ratat in 37 de meciuri ) ,Miha 4 libere in momente cheie, Will are probleme la controlul mingii etc...(Chiar au avut emotii acesti jucatori ?! )...deci clar ca aceasta teorie cu meciul decisiv si nivelul ridicat de joc nu ne-a iesit... daca e sa raspunda cineva atunci acela e antrenorul dar cum a zis si JCN : ar fi o mutare stupida inainte de playoff si o mare mizerie fata de Achim

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    Achim
    O să ajungeți timpul când o să plângeți după el...

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • CSM CSU Oradea csmbasket:

      de acord
      Putina lume cunoaste metodele sale de lucru ,principiile si cunostiintele pur baschetbalistice pe care le are, daca ne uitam la jucatorii care au devenit constanti si mai completi sub comanda lui lista e foarte lunga...si orice ar fi,sigur,a pierdut 3 finale ok,sportul se joaca pe victorii si trofee,dar este in continuare cel mai bun antrenor roman ,dupa parerea mea.

      cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Inlocuitor
    La meciuri a fost prezent sasa ocokolic

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • CSM CSU Oradea csmbasket:

      sau
      dar era si Mandic... eu cred ca au venit mai mult pt spectacol si pentru a se intalni nu prieteni si fost colegi, jucatori etc... chiar sper sa ramana Achim.

      cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • CSM CSU Oradea csmbasket:

      scuze
      fosti colegi

      cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea lilhomiee :

    deja plangem
    Cred că va urma o perioadă în care vor veni tot feluri de antrenori pe banda rulanta, demisii după câteva înfrângeri (ca așa îi la moda in Romania), deci o perioadă tristă pt Oradea, măcar se vor bucura cârcotașii care înjură după fiecare meci pierdut. Oricum mulțumită lui Achim multi orădeni au învățat ce înseamnă baschetul, :-( :-( :-(

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Adevarul este ca in sfertul 4 de-a lungul campionatului ai jucat mereu cu Pasca si l-ai adus pe Petrisor care are mai multe faulturi facute decat cosuri cred ca e vina antrenorului.
    La meciurile cu Cluj si in campionat si in cupa ai avut avantaj cel putin 10 pct si a pierdut.
    Ai probabil cea mai lunga rotatie din campionat si jucatorii nostri sunt cei mai obositi. La finala Franklin dupa 5 minute era cu limba scoasa.
    Lotul echipei este in primele 3 din Liga, deci nu este nici o surpriza locul 2.
    Ai pierdut meciul cu Timisoara, care pana la urma te costa locul 1, si impliti un traseu mai facil pana in semifinala-finala
    In 7 ani de zile nu a fosr promovat nici un junior.
    Si multe multe altele

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Pacat
    Am auzit si eu acest zvon astazi din doua surse, iar daca eu l-am auzit (care sunt un simplu suporter), aceste lucruri sigur sunt cunoscute si in cadrul echipei. Asadar cum se spune in engleza "the damage is done", si daca ar ramane, in conditiile date nu stiu ce control va mai avea asupra echipei.
    Despre Achim momentan doar atat: el (impreuna cu echipa de management si cea tehnica desigur) a pus Oradea pe harta baschetului romanesc.
    Corect ar fi fost ca performantele (sau neperformatele) sale sa fie analizate la finalul sezonului, dar este posibil intr-adevar sa existe presiune si din partea sponsorilor.
    Una peste alta, sper ca deciziile care se vor lua in viitorul apropiat sa fie in folosul echipei.

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Inca ceva
    Aud din ce in ce mai des laitmotivul asta cu Pasca si Petrisor. Finala cupei nu s-a pierdut din cauza lor. Pasca a avut cel mai bun +/- (+14), iar Petrisor nu a facut niciun TO si cred ca si el a fost pe +.

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Matusalem_ic :

    constanta si rabdare
    As avea o gramada de argumente, dar ma rezum acuml atat: Sunt sigur ca Oradea ar pute castiga campionatul cu Achim antrenor. Macar pentru ca a pierdut cupa, dar a invatat enorm ca antrenor si intr-a situatie asematoare, in fata Craiovei sau a Steleii, Oradea ar trimunfa 100%. In semifinala, in fata Sibiului sau preferabil pentru Oradea, in fata Clujului, Mandache si Barnette vor defila, singurele necunoscute ffind libertatea lui Kuti si genialitatea lui Adamovic. Orice schimnbara acum va ruina sansele Oradei chiar de a accede in semifinale. Oare oamenii de acolo sunt orbi?!? Steua cu Fometescu ai cu Troupe are prima sansa la campionat, apoi U BT si cu Tenter si publcul oradean cu Achim si cu Barnette/Zeno ar merge la sigiur. Fara Achim , Oradea prinde cel mult semifinalele...

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    hai Sibiu
    Daca se adevereste toata povestea cu Achim sper din tot sufletul sa va bata Sibiu si sa castige campionatul. Steaua, Oradea, Cluj, Mures, Craiova ati dat dovada de gandire tipic romaneasca! Cand a fost bine ati iubit antrenorii, cum vi s-a parut ceva marunt dubios cum ati strigat sa plece. Sapera nu a fost bun, Achim nu e bun, Tenter nu e bun, Popovic nu e bun, Prakuraitis nu e bun. Lasa ca e Fleseriu bun si o sa va arate la toti ca echipa inseamna si antrenor si jucatori si staff si suporteri!

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Voi cum ati facut?
      Daca Steaua,Mures,Craiova au schimbat antrenoru si poate si ORADEA o va face,voi Pitestiu cati antrenori ati schimbat anu asta?Da jucatori?Ia sa vedem.Stiu e greu sa iti propui locurile 1-3 la inceput de campionat si sa fii in Play Out.

      cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • tzontzolino:

      re
      Am vorbit doar de primele 6 (si noi si TM si Energia am schimbat antrenori). Si ce am rezolvat ca am schimbat antrenorii? Nimic. A fost problema de jucatori. Sapera daca era de la inceput cu lotul care l-am avut tot nu facea mare branza. Eu incerc sa spun ca atunci cand o echipa merge rau nu e doar vina antrenorului, mai ales ca nu el e cel care se afla pe teren

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • tzontzolino:

      inca ceva
      Si daca tot am schimbat si jucatori si antrenori pana situatia a inceput sa mearga- oare nu a fost vina managementului ca a adus oameni slabi la echipa? E cel mai usor sa dai vina pe antrenor si cel mai greu pe conducere

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Legat de Achim
      Bun legat de Achim e urmatoarea treaba.Cu siguranta nu numa eu imi pun acest semn de intrebare,poate si uni rivali o fac.O luam cronologic:in turul campionatului cu U Bt vreo 7,8 pct avans din nou libere ratate pe final,infrangere.La Galati iara 8,9 pct avans ajungi in prelungiri castigi greu.La Sibiu aceeasi situatie in prelungiri victoria.La Craiova ai 12,13 pct daca nu ma insel pe la inceputu sfertului 4 incepi sa ti rezervele prin teren iti dau aia in cap cu terenu.Sa nu uitam la Cluj in PlayOFF.12 pct avans sfertu 4,dupa praf si pulbere.In finala ai 6 pct avans in sf 4 cu vreo 5 min inainte de final nu mai faci nimic.Plus obsesia pt Nuhanovic care nu prea a existat in acest F4,nu mai vorbim obsesia pentru Pasca care in aparare e realtiv decent,da in rest dezastru.Il ti pe Mandache un meci intreg in finala nu iti face nimic.Bun e roman stiu regula da Lupusavei cu siguranta juca mai bn ca si Mandache.Plus nu mai vorbim de mana de 3.
      Bun probleme cu libere,exista antrenamente,exista psihologi care te pot face sa uiti de presiune si asa mai departe,intalegi tu la ce ma refer aici.
      Oare sa fie doar jucatorii de vina pentru caderile astea?

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Nu
      Normal ca nu jucatorii sunt de vina. Ei au o parte din vina, dar nu au un antrenor capabil sa-i motiveze, sa-i stabilizeze psihic si sa le spuna ceva pe deasupra care chiar ar conta in time-out. Dupa cum ziceai, nu inteleg de ce nu este jucat Lupusavei, care in blugi si tricou marcheaza 15/20 de la 3, si de ce se insista cu alde Pasca si Petrisor cand erau jucatori categoric mai buni de adus precum Solopa sau Popa, sau macar pastrarea lui Dani Popescu ar fi fost obiectiva. Omul acesta a trait extrem de bine aici, a ignorat generatii de baschetbalisti care au devenit campioni si castiga trofee altundeva (vezi Torok), in rest nu isi merita absolut deloc salariul lunar colosal. Trebuie un antrenor cu vana si experienta, si avem sanse mari la campionat.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      In Romania Psiholog = Psihiatru "Ce?!? esti nebun ?1?"
      Referitor la penultima afirmatie din postare, aveti dreptate...nu sunteti singurul care s-a gandit ca introducerea unui psiholog in staff ar fi, probabil, circumflex-ul de pe "I" la invingatori.
      Dar, din pacate, in Romania mult peste 90% din populatie confunda psihologul cu psihiatrul.
      Incercati insa sa vi-l imaginati pe dl. Achim mergand cu o cerere in acest sens.
      -Sefu' eu cred ca ar fi bine sa angajam si un psiholog...pentru ca..
      -Ce ba?! Psiholog?! Da ce, careva din baieti o ia razna?...Care-i ala?...Il dam afara...Stau 10 la usa sa-i luam...
      - Nu sefu, nu o ia nimeni razna...dar mai au si ei nevoie de cineva sa-i ajute cand au probleme cu moralul, cate o suparare...
      - Ce ba,....auzi la el...asta mai lipseste....psiholog.... doctor de dilii...sa-i mai dau si la ala un sac de bani... Ba Cristi ba, la cat te platim tu trebuie sa le fi tata si mama si bunic. Care nu e insurati are gacici...daca e problema cu moralul du-i la popa...hai, fugi si du-te si vezi-ti de treaba.....ca trebuie sa-mi aduci Kupa si Kampionatu...lasati-ma cu fitzele astea de vedete...Halepi ce sunteti...
      (Luati-o ca pe o gluma...mai inecam si noi amarul...)

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • tzontzolino:

      motivatie
      Voi spuneti ca un antrenor trebuie sa isi motiveze jucatorii si etc. Eu personal nu sunt de acord cu asta din simplul motiv ca jucatorii sunt platiti cu bani grei poate unii. Motivatie trebuie la Targu Jiu sau Timisoara nu la Oradea sau alte echipe. Si eu sunt "antrenor" unde lucrez si am atat jucatori cat si alti "antrenori " mai sus. Nu am nevoie sa ma motiveze ca sa imi fac treaba pentru care imi primesc leafa si nici eu nu imi motivez subalternii pentru care ii platesc luna de luna. Ca jucator pe care il platesti cu mii de euro chiar trebuie sa il motivezi in plus fata de salariu/prime? Antrenorul face schemele de joc nu sta sa faca pe psihologul. Ii tremura mana jucatorului la presiune- sincer da, cautam altul care stie ca e platit sa nu ii tremure mana. Asta e economia, nu faci fara inseamna ca ai tintit prea sus si cobori frumusel mai jos!

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Ai pus o intrebare la care m-am chinuit si eu sa gasesc raspuns, dar raspunsul este simplu, da. Un jucator cu psihicul slab se poate simti sub presiune inclusiv din cauza salariului, pe motivul "daca ratez asta, nu imi merit banii, e si finala". Vezi cazul Zupan, cu liberele ratate, e cel mai bine platit jucator din lot, adus exact pentru a oferi calm si motivatie in momente de genul, si meciul se pierde 70-80% pe mana lui. Cred ca in momentul in care un jucator incepe sa vada asta se instaureaza o panica generala, mai ales daca esti lipsit de experienta bogata in fenomen. Un psiholog care sa deserveasca echipa ar face un serviciu imens, nu doar pentru ca ar trebui sa-i motiveze sa-si faca datoria, ci si pentru ca ar trebui sa-i calmeze si sa le explice cum sa nu se piarda cu firea cand au 10-12-14 puncte avans. Ne speriem de propriul succes, asta e deviza CSM anul asta. Sper ca o sa aratam macar in semifinale, in caz ca trecem de Galati (ceea ce nu va fi deloc usor), ca am invatat ceva din acest F4.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Legat de jucatori si nu numa
      Nu stiu daca ai dreptate in cazul Zupan cel mai bine platit jucator din lot.Cred ca Barnett si Franklin au salarii mai mari,dar daca tu stii asta atunci bine nu mai zic nimic legat de salarii.
      Zupan a fost adus si pentru mana lui buna de 3 pct.Da are o mana buna de 3 pct dar daca el un jucator care a fost in Euroliga a jucat in nationala Sloveniei,coleg cu fratii Dragic si altii mari jucatori,care sunt sigur ca a avut ce invata de la astfel de jucatori iti rateaza 4 la rand atunci e o problema.
      Daca si Rade iti rateaza libera care este AS in marcat libere e si mai mare problema.
      Problema mare este ca pan la pauza Lucic iti da 14 pct,dupa il ti rezerva il bagi pe Pasca nu-ti face nimic,Lucic poate dezamgit sau frustrat de aceasta decizie a lu Achim nu mai face nimic partea 2.
      Da a fost presiune pe Csm asa este da Cluju nu a fost mai buna sau a iesit in evidenta cu,ceva deosebit.Poate simtu de killer a lu Adamovic a iesit in evidenta.Si desigur injuraturile si comportamentu lu Tenter.
      Astept inca momentul cu Zano apt de joc,echipa aratand foarte bine parerea mea in meciul cu U de acasa din campionat el fiind conducator de joc.

      Si legat de faza cu psihologu garantez ca bani ar fi pentru unu.Sunt sigur ca ar fi fonduri pentru unu.Specificau uni ca la salaru lu Achim trebe sa faca de toate.Pai atunci Tenter la ce salar are ar trebui sa le dea si de mancare personal sau ce,nu sa fie scos mereu de Dykes si Adamovic.

      Tactica sa se ocupe Achim si Mitrovic.De mental eu zic ca altii ar trebui sa se ocupe.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Papa
    Sper ca pleaca inainte de playoff. Hai cu alde Petricevic, Constantinides, Ocokolic, etc.

    cu 8 ani în urmă (12.04.2016)
    • tsc_1980:

      Csm Oradea
      Nu cred ca Dragansi Sasha sunt peste Achim, poate Constantinides.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Vai
      Multumesc pentru opinia pertinenta si lipsita de injurii. Ai dreptate, dar in momentul de fata, toti sunt antrenori tari psihic, avem nevoie de oricare din ei.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Daca pleaca...
    mai bine un nume necunoscut care nu a antrenat in LNBM pana acum (dar cu experienta)... si secundul actual e o varianta.

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      In cazul dacã pleacã Achim
      Indiferent de motiv de ce pleacã, tot un antrenor de calitate se asteaptã, altfel...

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Carcotasii
    Cum se mai bucura unii!
    Nu știu de ce dar simt ca Achim rămâne la Oradea. Sper sa nu mă înșel!

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Achim
    Păcat, a fost si este cel mai constant antrenor din campionat, chiar cufoarte multe plusuri, ar fi putut să câștige si trofee dar în finale mai apar si razbucniri de orgoliu a echipelor adverse , exemplu Clujul în finala de Luni, iar pentru campionat era Ploieștiul ai era cam greu să piardă titlul,în plus în ultimii 3-4 ani a fost în primele 3 echipe din tara de multe ori cu echipa mai mediocră, iar diferența la echipa sa văzut prin antrenor si modul cum i-a pus în evidență pe jucători formând o echipă unită care să joace în colectiv , felicitări pentru tot ce a realizat la Orădea. Hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Suntem tara lui Murphy
    De fapt nu numai a lui Murphy ci si a lui Parkinson, Sod, Finagle s.a.m.d.
    Sa ma ierte administratorii acestui forum pentru expresie, dar toata povestea denota de un CRETINISM cutremurator.
    Chiar daca "ai un car de blide de spart cu Achim" fa-o frate dupa ce se trage cortina peste tot si tineti naibii gura inchisa despre asta, din secunda 2 a momentului cand ai luat decizia, pana cand e productiv si de bun simt s-o faci publica.
    Nu te apuca sa schimbi "calul" cand ditamai "caruta" e in urcare, la mijlocul pantei, plina ochi cu munca, efortul si ambitiile staff-ului tehnic si a jucatorilor, cu sperantele fanilor care au fost mereu langa echipa.
    Daca "cei de la butoane / cu pita si cutzitul in mana" fac asta in speranta ca se repeta povestea cu Energia de acum 2 ani sunt "dusi" rau de tot.
    Naiba stie ce natie suntem? Demolam si radem tot, fara sa ne gandim la pretul platit si sacrificiile facute pentru o realizare si sa avem macar o idee despre cat si cum o sa ne coste ulterior.
    Suntem natia lui "Azi muma, maine ciuma" si avem un talent nemaipomenit sa ne "crucificam" valorile, mai ales acelea pe care le-am primit in dar, ca o binecuvantare divina.
    N-a iesit cum am vrut noi, n-avem cupe si medalii?! Huo !! Vrem sange!! Vrem capete !!
    Nu ma pot abtine sa nu fac o paralela cu un alt om pe care-l pretuiesc si care e cam in aceeasi oala de la #Colectiv incoace....si-mi zic cu amaraciune "Achime, Achime, tu esti Arafatul baschetului oradean"

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    "Achime, Nila, haideti mai baieti sa castigam si noi ceva" citat din Moromete
    Dupa 7 ani in care Achim a antrenat echipa din Oradea platita din bani publici si privati, fara sa gaseasca un jucator oradean demn de a imbraca tricoul acestei echipe, constatam ca in LNBM evolueaza la tertze echipe cinci oradeni fosti sau actuali jucatori de nationala! In acesti sapte ani Oradea a dat prin cluburile de copii si juniori cateva generatii de campioni nationali!!! Dintre acesti copii o parte joaca oriunde numai in Oradea nu, iar altii s-au "lasat"! In schimb am vazut in sapte ani cu Achim, tot felul de "sperante" aduse de prin Romania de la care mai asteptam cu rabdare sa vedem un meci in care marcheaza doua cosuri macar (din aruncari deschise, pentru ca nu-i apara adversarul niciodata!). In concluzie putem spune ca Achim s-a simtit bine la Oradea timp de sapte ani si s-ar fi simtit si mai bine daca putea sa locuiasca in acest timp in Rm Vilcea si sa primeasca banii lunar de la Oradea. Din acest motiv haideti sa incercam cu un antrenor oradean, cu jucatori oradeni (avem) cu public oradean (este) cu bani oradeni (sunt!). Iar pe Achim si pe Nila, cei doi fii ai lui Moromete, i-a convins tatal lor sa-si schimbe atitudinea , atunci cand a dat jos democratia din pod...

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      Interesant
      Nu ca as fi impotriva promovarii baschetbalistilor oradeni, din contra, dar imi spui si mie te rog care sunt acei jucatori oradeni valorosi care si-au incheiat junioratul in ultimii 7 ani (deci au acum sub 25 ani) si joaca "oriunde numai in Oradea nu"?

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      CSM Oradea este al copiilor care vin la Sala
      Mi-e "jena" sa spun aici unui "spectator oradean" niste nume de oradeni cunoscute de catre orice spectator de baschet din tara asta. Totusi ai avut ocazia sa vezi in finala Cupei in echipa lui "U" pe unul dintre juniorii oradeni "respinsi" de Achim cand era clar ca avem in fatza un jucator (sa zicem pe "urmasul" lui Zoli Gellert, ca tot l-am revazut ieri si l-am salutat cu toata Sala)si care a ajuns astazi in Nationala la varsta de <25 ani. Pe ceilalti chiar ca nu ti-i mai "suflu"...Totusi scopul clubului oradean nu este acela ca sa aiba unul ca Achim loc de munca pana la pensie ci mai degraba acela de a promova jucatori oradeni, de a aduce spectatori oradeni la Sala, de a creste jucatori oradeni pentru Nationala, de a face cunoscut numele de Oradea in tara si in afara tarii!!! Iar numele juniorilor oradeni campioni nationali care s-au pierdut in acesti sapte ani nu vor mai insemna nimic pentru cei superficiali.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      jena
      Hai, ca mie nu mi-e jena sa mentionez cateva argumente si cateva nume nu doar sloganuri care suna frumos. CSM Oradea a ajuns fenomenul care este astazi datorita performantelor care s-au facut la acest club in ultimii ani la nivel de seniori (da, in ciuda faptului ca nu s-a castigat niciun trofeu, consider ca la acest club s-a facut performanta in ultimii ani). In postarea mea am vorbit despre jucatori tineri (sub 25 ani - daca erai putin mai atent ai fi obsrvat asta), Torok la care faci tu referire are deja 26 daca nu ma insel si este cel mai tanar oradean care joaca constant in LNBM. Ca sa n-o mai lungesc, in ultimii ani nu au mai aparut jucatori de perspectiva la Oradea, cu o singura exceptie: Andrei Ciordas care - ce sa vezi - la momentul respectiv a fost mentinut in echipa de seniori.

      cu 8 ani în urmă (13.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Pacat!
    Sper ca informatia sa nu se confirme intrucat chiar discutam zilele trecute cu cineva despre antrenorii romani si elementele comune erau ca antrenorii romani reusesc sa struneasca mai bine bancile cu risc de enclavizare (sarbii vs americanii vs romanii etc) si faptul ca Achim, in ciuda onomatopeelor rostite in time-out-uri, chiar este cel mai bun antrenor roman!

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    veste BUNA
    PENTRU cei ingrijorati de plecarea lui achim, Ramane nu va inca multi ani ,sa va bucurati de el pana la pensionare, nu-l lasa sere sa plece, fiti calmi akum vom lua titlu sigur a invatat din greseli nu din greselile lui doamne feri ci din greselile jucatorilor ..ca nu marca liberele.Vai ce timpuri ce oameni...ce nebunie.

    cu 8 ani în urmă (13.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!