Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Stacey Nolan şi Cherisse Graham la Nova Vita Târgu Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.05.2011

În urmă cu aproximativ 15 zile, site-ul totalbaschet.ro a anunţat faptul că Stacey Nolan, fostul antrenor al formaţiei campioane în sezonul 2010/2011 - ICIM Universitatea Vasile Goldiş Arad şi actualul tehnician al naţionalei de senioare a României, împreună cu Cherisse Graham, s-ar afla în tratative cu gruparea nou promovată în Divizia A feminină de baschet, Nova Vita Târgu Mureş.

Deşi preşedintele echipei târg-mureşene, Doru Borşan, a negat toate aceste relatări, declarând faptul că Nova Vita nu se află în tratative cu nimeni, mai multe surse apropiate clubului afirmă contrariul. Conform acestora, Nolan alături de Graham ar fi ajuns la un acord pentru sezonul următor, cu formaţia de pe malul Mureşului care gânduri mari pentru sezonul următor. De asemenea, conducerea formaţiei Nova Vita Târgu Mureş s-ar afla în tratative cu mai multe jucătoare ce au evoluat sezonul trecut la ICIM Arad, mai exact: Ashlee Roberson, Ildiko Nagy, Cristina Ciocan, Anita Meszaros dar şi cu una dintre tinerele speranţe ale baschetului feminin, Sonia Ursu.

Formaţia Nova Vita Târgu Mureş a promovat în Divizia A după ce a încheiat barajul de promovare, ce a avut loc săptămâna trecută la Târgu Mureş, pe prima poziţie, contabilizând 3 victorii şi nicio înfrângere. Din lotul acestei grupări mai fac parte jucătoare care au mai evoluat în primul eşalon valoric: Luminiţa Manta, Liliana Otrocol, Andreea Nemeş sau Andreea Grigoraş.

Foto 1: Mihai Liţiu
Foto 2: Gyukro Balazs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!