Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Surorile Fota, de la Vâlcea la Phoenix Galați

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.08.2013

Phoenix Galați, singura noutate din acest sezon al LNBF, continuă campanie de achiziții în vederea participării în competiția numărul 1 din baschetul feminin românesc.

După semnarea lui Beatrice Alaiba, staff-ul echipei a ajuns la o înțelegere și cu surorile Bianca și Denisa Fota. Cele două jucătoare sunt produsul CSȘ Rm. Vâlcea și au făcut parte în sezonul trecut atât din lotul de Liga 1 al echipei vâlcene, cât și din cel de U18.

Ambele jucătoare sunt născute pe 27 martie 1995 și evoluează pe pozițiile 3-4.

În sezonul precedent, la turneul semifinal al campionatului național U18 feminin, Denisa a avut medii de 5,7 puncte și 10.7 recuperări pe meci, în timp ce Bianca (foto) a avut 21.33 puncte și 11 recuperări.

FRBaschet nu oferă statistici pentru sezonul 2012/13 al Ligii 1 feminin.

La U18 feminin, CSȘ Rm. Vâlcea a ajuns până în faza turneelor semifinale. În Liga 1 echipa vâlceană a terminat pe locul 2, promovabil, însă nu s-a înscris în LNBF din cauza faptului că nu a reușit să strângă un buget care să îi permită acest lucru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!