Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Zoran Mikes rămâne şi sezonul următor la Sepsi SIC

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.05.2014

Foto: Gyurko Henning Balazs

Chiar dacă a încheiat sezonul în afara podiumului, pe poziţia a 4-a a Ligii Naţionale de Baschet feminin, mai multe surse de încredere ale site-ului nostru indică că Zoran Mikes va continua şi în stagiunea 2014-2015 alături de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Mikes a sosit la Sepsi în luna noiembrie a anului 2013, după plecarea lui Deri Csaba.

În ceea ce priveşte participarea într-o Cupă Europeană, de această dată conducerea echipei din judeţul Covasna va spune pas, axându-se mai mult pe competiţia internă acolo unde vor viza obţinerea unei medalii. De asemenea, bugetul pe care se vor baza va fi unul apropiat de cel avut la dispoziţie în stagiunea recent încheiată.

Astfel, Sepsi SIC se alătură celorlalte trei formaţii de top ale LNBF care nu intenţionează să-şi schimbe antrenorul, indiferent de atingerea sau nu a obiectivului. Cel mai probabil Dan Fleşeriu va continua alături de CSM Târgovişte, Jose Araujo şi-a prelungit deja înţelegerea cu ICIM Arad, iar CSU Alba Iulia a decis să continue cu Miroslav Popov chiar dacă tehnicianul sârb nu şi-a îndeplinit obiectivele propuse, câştigarea cupei şi a campionatului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!