Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Suzana Milovanovic: "Atitudinea noastră a fost cheia acestei victorii"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
29.09.2014

La finalul întâlnirii de la Târgovişte, Monica Engelman a declarat pentru site-ul oficial al clubului arădean:

„Eram conștiente că vom avea o partidă dificilă, dar în final, totul a mers bine pentru noi. Mă bucur pentru faptul că toate lucrurile pe care le-am lucrat la antrenament în această săptămână, au fost puse în practică de echipă. Defensiva a făcut diferența în acest derby. De asemenea s-a văzut că am avut ceva mai mult timp împreună, s-au reglat cât de cât relațiile între noi, iar jocul nostru în ofensivă a mers mult mai bine. Încă mai avem multe lucruri de pus în practică pentru a juca bine atât în atac, cât și în apărare.”

 

Tot pentru baschetarad.ro, Suzana Milovanovic care alături de Monika Brosovszky a jucat toate cele 40 de minute, a opinat:

„A fost un meci foarte important pentru noi pentru că după ce am pierdut dureros în SuperCupă, am vrut doar să jucăm și să dovedim că a fost doar o zi mai proastă pentru noi și că putem face mult mai multe lucruri. Nu ne puteam dori mai bine decât acest început de sezon, dar acesta este doar începutul și avem de muncit mult pentru a face performanță. Atitudinea noastră a fost cheia acestei victorii, nu am renunțat la luptă nici măcar pentru o secundă. Am jucat cu inima și asta s-a văzut la finalul meciului pe tabela de marcaj.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!