Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Suzana Milovanovic revine la ICIM Arad

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.07.2011

După o pauză de un sezon, Suzana Milovanovic revine la gruparea ICIM Arad. Conducerea clubului campioană en-titre au batut palma cu pivotul în vârstă de 31 de ani, Milovanovic urmănd să evolueze întreg sezonul următor în maieu galben-albastru.

Sportiva a mai evoluat la Arad în sezoanele 2008/2009 respectiv 2009/2010, părăsind formaţia stagiunea precedentă pentru a juca la Toulouse în Franţa. În ultimul an petrecut la ICIM, Milovanovic a avut medii de 12.7 puncte, 6.6 recuperări în aproximativ 28 de minute petrecute pe teren, în 29 de meciuri.

Într-o declaraţie acordată site-ului sportarad.ro, Marcel Urban afirmă că aducerea sportivei este un lucru benefic pentru echipă.

Readucerea Suzanei la echipă este un lucru benefic, fiind o jucătoare valoroasă, experimentată şi de mare caracter. Ea a declarat de nenumărate ori că se întoarce la Arad ca şi acasă. La sfârşitul sezonului 2009-2010 a plecat de la ICIM din postura de cea mai eficientă jucătoare a echipei şi a fost declarată cea mai bună jucătoare straină din campionatul intern, ulterior având un parcurs bun şi în Franţa, unde a jucat în ultimul sezon. De fapt, Suzana nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că toată lumea o cunoaşte şi o apreciază - a declarat managerul Marcel Urban pentru sursa mai sus citată.

Foto: aradon.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!