Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Suzana Milovanovic: "Știu cât de mult înseamnă acest joc pentru fanii noștri"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.02.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad va întâlni marea rivală din Târgoviște în El Clasico din baschetul feminin românesc.

Experimentata jucătoare din tabăra arădencelor, Suzana Milovanovic a vorbit pentru site-ul totalbaschet.ro despre marele meci cu Târgoviște.

“Cred că jocul este foarte important pentru ambele echipe. Va fi foarte dificil, ei au echipă foarte bună, dar i-am bătut odată. Noi vom face tot posibilul pentru a încerca să-i batem din nou. Avantajul nostru este faptul că de la începutul sezonului suntem împreună, ne cunoaștem foarte bine și ne înțelegem reciproc foarte bine pe teren. Noi nu am avut oscilații mari în jocuri. Am demonstrat că putem juca și câștiga deplasări împotriva unor echipe bune, la Sf. Gheroghe și Alba Iulia. Nu vom renunța până în ultima secundă, indiferent de cine se află în fața noastră. Va fi un joc special, tradițional și știu cât de mult înseamnă acest joc pentru fanii nostri si vom da totul pe teren pentru a încerca să câștigăm. Vreau să le mulțumesc fanilor noștri pentru tot sprijinul de până acum si îî apreciem pentru asta.” ne-a declarat Suzana Milovanovic

Întrebată dacă Târgoviște va avea un avantaj moral după calificarea din Euroligă, Suzana a răspuns astfel:

“Sunt sigur că au mai multă încredere acum, pentru că această victorie a fost foarte importantă pentru ele. Au demonstrat că pot juca atunci când este un moment important și au avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, vom încerca să dovedim faptul că victoria noastră de la Arad nu a fost o coincidență și avem o echipă destul de bună, care poate juca bine și acasă și în deplasare.”a mai punctat aceasta

Partida CSM Târgoviște – ICIM Arad se va disputa luni începând cu ora 19:00 în direct la postul de televiziune DIGI SPORT 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!