Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Suzana Onaca: "Va fi un dezavantaj dacă CSM U Oradea se va desfiinţa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.09.2011

În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată săptămâna trecută la Oradea, la care a luat parte şi preşedintele Clubului Sportiv Municipal Oradea, Florin Birta, s-a discutat despre viitorul baschetbalistic al echipei feminine CSM U Oradea. Birta a luat în considerare ca echipa să evolueze sezonul viitor în Divizia B, deoarece gruparea nu beneficiază de un sprijin financiar solid.

La echipa de fete situaţia este aceeaşi care a fost şi anul trecut. Nu avem un sponsor care să investească în echipa de fete aşa că ne vom prezenta în campionat cu acelaşi lot pe care l-am avut sezonul trecut sau vom studia posibilitatea, după discuţia pe care o vom avea cu cei de la universitate pentru eventual a nu ne mai înscrie în Divizia A ci într-o ligă inferioară. În funcţie de bugetele pe care le vom avea vom lua această decizie. Este o posibilitate, decizia finală o vom lua în această săptămână. Sunt şanse ca CSM U Oradea să nu se înscrie sezonul viitor în Diviza A feminină de baschet.

Într-o declaraţie acordată postului local TVS Oradea, atât Mirela Caseti cât şi Suzana Onaca, ambele foste jucătoare de baschet, au afirmat că va fi o greşeală dacă echipa se va desfiinţa.

Nu pot să spun de câţi ani baschetul feminin din Oradea se află în prima divizie, dar a existat dintotdeauna, fără întrerupere. Noi avem o piramidă, s-a muncit la nivel juvenil doar ca să pregătim jucătoare pentru Divizia A. Să desfiinţezi e foarte uşor însă când va veni timpul să avem din nou o echipă în Divizia A ne va fi foarte greu - Mirela Caseti - inspectoare DJTS Oradea

Nu ştiu când vom mai avea atunci o echipă de Divizia A pentru că nu e uşor să obţi ceva, probabil e mai uşor să renunţi la ceva. Este un dezavantaj pentru că aceste fete sunt nelipsite la meciurile de Divizia A, atât masculin cât şi feminin. La fiecare meci ele au numai de învăţat. - Suzana Onaca - Antrenoare de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!