Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

T.F. Liga 1 F – CS Rapid se impune în fața celor de la CS Agronomia

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.06.2017

CS Rapid București a obținut o primă victorie în lupta pentru promovarea în Liga Națională de Baschet Feminin. Fetele de la Rapid s-au impus la o diferență de 10 puncte, scor 71 - 61, în fața celor de la CS Agronomia București.

Partida a început sub semnul echilibrului, cele două formații mergând cap la cap până spre finalul sfertului. Cu un minut și jumătate înainte de finalul primei secvențe, fetele de la Agronomia au preluat conducerea și și-au adjudecat actul inagural la o diferență de 5 puncte, scor 21-16.

Sfertul al doilea a fost mai strâns, fiind câștigat (16-13) de jucătoarele de la Rapid, care s-au apropiat la două lungimi de adversare la intrarea la vestiare, tabela indicând scorul de 34-32, în favoarea celor de la Agronomia.

Meciul a arătat cu totul altfel după pauza mare. Baschetbalistele de la CS Rapid București au revenit mult mai montate pe teren, începând sfertul 3 cu un parțial de 10-0, semnat de Stan, Stanici și Burlakova. Stângă a mai redus din deficit cu un coș de la mare distanță, apropiind-o pe Agronomia la 5 puncte, 42-37, dar aceeași Burlakova care avusese un aport decisiv la revenirea formației ei, replica cu o reușită din afara semicercului. Jocul bucureștencelor de la Rapid a mers din ce în ce mai bine, adjudecându-și sfertul 3 cu 30-11, scorul înaintea decisivului fiind 62-45.

În ultimul act, fetele de la CS Agronomia București au tras tare pentru a reveni. Stângă, Topalu și Chițanu au semnat un run de 9-0, reducând semnificativ din deficit - 64-56 -, însă a urmat o nouă revenire a jucătoarelor de la Rapid, care s-au dus din nou la 13 puncte după un parțial de 8-0. Partida a fost adjudecată de CS Rapid, care s-a impus cu scorul de 71-61.

Cea mai bună marcatoare a lui CS Rapid a fost Florina Stanici, cu 18 puncte, urmată de Natalia Burlakova, cu 17 puncte.

De partea cealaltă, cea mai bună marcatoare a celor de la CS Agronomia București a fost Sonia Vilcinshi, cu 19 puncte.

 

*foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!