Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Târgoviște îî administrează Alexandrei prima înfrângere din acest sezon

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.10.2013

70-60

17-13, 20-12, 19-10, 14-25

3-2 Statistica 1-5

Vicecampioana României, CSM Târgoviște i-a aministrat lui CS Teleorman Alexandria prima înfrângere din actualul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. Dâmbovițencele s-au impus la 10 puncte diferență, scor 70-60 în ultimul meci al etapei a 5-a.

Elevele antrenate de Dan Fleșeriu au pus stăpânire pe joc încă din startul partidei. După primele 20 minute, gazdele aveau un avantaj destul de liniștitor, scor 37-25. Diferența de pe tabelă a crescut și mai mult, iar cu americancele Poole și Smith în zi bună, târgoviștencele s-au distanțat la 21 de puncte diferență înaintea ultimei părți a jocului. Când totul părea să se îndrepte la un succes liniștitor pentru vicecampioana Românie, teleormănencele au reușit să diminueze destul de mult diferența, adjudecându-și ultimul sfert cu 11 puncte avans, dar prea târziu pentru a mai spera la o întoarcere de scor.

CSM Târgoviște obține o victorie destul de concludentă chiar dacă scorul final nu o arată. Aceasta a controlat duelul pe tot parcursul meciului, fiind mult superioară la toate capitolele față de adversare. A avut cu 15 recuperări mai mult față de Alexandria și un procentaj cu aproape 30% mai mult la aruncările de 2 puncte, aspecte ce au făcut diferența în acest derby al etapei a 5-a. Un alt aspect care s-ar putea să fi contat mult ar fi că oaspetele din această partidă au disputat derby-ul cu Târgoviște la doar 24 de ore distanță de o altă confruntare solicitantă cu CSM Satu Mare.

Pentru Teleorman Alexandria este primul însucces suferit în sezonul 2013-2014 după ce au avut un parcurs excelent cu 5 victorii din 5 meciuri în debutul campionatului. De partea cealaltă, Târgoviște acumulează a treia victorie în 5 partide disputate.

Americanca Porsche Poole a fost principala marcatoare pentru vicecampioana României. Aceasta a acumulat 20 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive în acest meci. Jenna Smith a avut și ea o evoluție bună, reușind un double-double cu 16 puncte și 11 recuperări.

La oaspete, Anca Sipoș a izbutit să marcheze 16 puncte și să adune 6 recuperări, respectiv 2 assisturi. Aceasta a fost secondată de Viorela Voicu (Rus) cu un total de 12 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!