Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Târgoviște înfruntă în deplasare pe Sopron în Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.11.2012

Euroliga feminină

etapa a 5-a

1-3

Miercuri, ora 19:00

DIGI SPORT 3

1-2

Campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște dispută cel de-al treilea meci din cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, Euroliga feminină. Târgoviștencele vor înfrunta în deplasare formația UE Sopron, miercuri de la ora 19:00, în direct pe DIGI Sport 2.

Fetele pregătite de George Dikeoulakos vin după victoria istorică obținută cu puternica echipă din Rusia, Nadezhda Orenburg și au un moral ridicat înaintea acestei confruntări importante în economia clasamentului final al grupei B.

În tabără dâmbovițencelor, arma principală și cea mai bună marcatoare este componenta naționalei României, Gabriela Mărginean. Clujeanca a strâns o medie de 17 puncte pe meci și 4.3 recuperări în medie de 32 de minute jucate pe meci. De partea cealaltă, maghiarele de la Sopron răspund cu americanca Shenise Johnson. Sportiva în vârstă de 23 de ani are în cele 36.3 minute pe meci o medie de  21.5 puncte, 9.5 recuperări și 2.8 pase decisive.

Gazdele pornesc cu prima șansă având în vedere că Sopron are o experianță în plus, fiind participantă și sezonul trecut în Euroligă față de Targoviște care este debutantă. Acest lucru nu înseamnă că dâmbovițencele nu pot face un meci mari și să obțină a doua victorie din Euroligă.

Din grupa lui Târgoviște mai fac parte Fenerbache Istambul (Turcia), Familia Schio (Italia), Good Angels Kosice (Slovacia), Arras Pays (Franța). Până în acest moment, campioana României a obținut o victorie și 2 înfrângeri ocupând locul 6. Primele 4 clasate din fiecare grupă se vor califica în faza următoare a competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!