Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Târgovişte şi Sfântu Gheorghe îşi dispută supremaţia în Liga Naţională

Andrei Militaru

Andrei Militaru
18.11.2014

Partida ce se va disputa la Târgovişte este considerată de specialişti un adevărat derby prin prisma valorii celor două loturi, a ambiţiilor lor în acest sezon, dar şi a locurilor ocupate în clasament în acest moment. Campioana en-titre este lider în Liga Naţională şi este despărţită de covăsnence doar de un punct. Astfel, dacă Târgoviştea va câştiga se va distanţa în fruntea campionatului, iar dacă Sepsi SIC va triumfa va deveni lider.

Pe de altă parte, meciul de la Târgovişte va pune faţă în faţă două loturi cu jucătoare extrem de valoroase, care pot face oricând diferenţa. Gazdele îşi pun speranţele în Chrissy Givens, jucătoare cu cele mai multe puncte înscrise în campionat şi cu cea mai ridicată eficienţă, în vreme ce oaspetele se bazează pe Stefanie Murphy, cea mai bună covăsneancă la capitolele puncte, recuperări şi eficienţă.

De partea gazdelor se află palmaresul şi experienţa, ele fiind campioanele din sezonul trecut. De partea cealaltă, oaspetele sunt caracterizate de o ambiţie uriaşă, acea de a câştiga campionatul în acest sezon.

La capitolul confruntări anterioare, CSM-ul conduce cu 4-2. Totuşi, ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii a fost câştigată de Sepsi SIC în luna septembrie, scor 86-60, chiar la Sfântu Gheorghe. Ambele formaţii vin după victorii concludente în Liga Naţională. Târgovişte a câştigat acasă cu Olimpia Braşov, scor 97-67, în vreme ce Sepsi s-a distrat pe teren propriu cu CSM Satu-Mare, scor 88-42.

Iată cum stau cele două echipe în clasament înainte de duelul direct:

1. CSM Târgoviște            21           11           10           1              0              971 - 584

2. ACS Sepsi SIC             20           11           9             2              0              943 - 603 

 

*FOTO: CSM Târgovişte Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!