Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Temi Adebayo: "Voi face tot ceea ce mi se cere"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

Temi Adebayo, mult așteptatul pivot nigerian acontat de către BC Mureș, a participat joi (20.09) la prima ședință de antrenament a formației ardelene. După ce a avut de așteptat destul de mult până la primirea vizei de ședere în România, centrul de 2.13 metri a luat zborul pe o cursa Washington - Munchen. În Germania a schimbat cursa, iar la miezul nopții trecute a aterizat la Cluj, după cum notează TV Mureș.

După câteva ore de odihnă Adebayo a participat la primul antrenament alături de noii săi colegi, sub comanda lui Srecko Sekulovic. Africanul a spus următoarele pentru sursa citată:

"Am căutat pe internet despre România. De asemenea, am învățat câteva cuvinte precum mulțumesc sau te iubesc sau așa ceva. De asemenea am căutat despre oraș și am citit multe lucruri despre Târgu-Mureș. Este un oraș foarte frumos."

Referitor la sarcinile sale, Temi s-a limitat să spună că va face totul pentru echipa ardeleană:

"După părerea mea deja încep să mă adaptez. Am vorbit în cursul dimineții (n.r. joi, 20.09) cu antrenorul și el consideră că în câteva zile mă voi obișnui cu sistemul de joc. În ceea ce mă privește voi face tot mi se va cere să fac."

Adebayo ar putea debuta pentru BC Mureș în meciul de verificare programat pentru vineri (21.09), la Miercurea Ciuc, împotriva lui BC Perla Harghitei din localitate.

Alb-albaștrii vor debuta oficial în noul sezon competițional la finele săptămânii viitoare, în perioada 28-30 septembrie, atunci când sunt programate turneele contând pentru turul inaugural al Cupei României. BC Mureș va juca la Sibiu, împotriva lui CSM Oradea, Energia Rovinari și din nou BC Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!