Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Teodora Neagu își continuă cariera în Spania

Teodora Neagu își continuă cariera în Spania

Plecată de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe la începutul lunii noiembrie, Teodora Neagua a fost anunțată la Club Baloncesto Bembibre din Spania, formație de prim eșalon.

Neagu a evoluat în patru partide în Liga Națională de Baschet Feminin în acest sezon, strângând medii de 3.3 puncte, 2.0 recuperări și 1.5 pase decisive, în puțin peste 11 minute petrecute în medie pe parchet.

Bembibre, noul club al româncei, joacă în prima ligă spaniolă, unde este pe ultimul loc, cu 1-6 bilanț.

În cariera sa, Teodora Neagu a trecut pe la BCM Danzio Timișoara, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Târgoviște, ICIM Arad și CSM Satu Mare înainte să revină la Sfântu Gheoghe în vara acestui an.

 

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!