Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Timișoara, contra performanță la capitolul punctelor marcate într-un meci

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
09.02.2013

BC Timișoara a cedat în această seară în fața celor de la BCM Pitești, meciul desfășurându-se în cadrul etapei cu numărul 21. Timișorenii au fost înfrânți la scorul de 76 la 65, bifând cel de-al 7 eșec stagional.

Pe lângă înfrângerea înregistrată, îngrijorător mai este și faptul că în 40 de minute efective de joc, elevii lui Srdjan Jovanovic au reușit să marcheze un număr de doar 65 de puncte, de altfel, cele mai puține înscrise de timișoreni în acest sezon. De remarcat este faptul că un singur component al grupării de pe Bega a trecut pragul de 10 puncte înscrise.

Dominique Archie, prezent pe terenul de joc 39 de minute, a adunat 14 puncte, în vreme ce coechipierul său autohton, Bogdan Popescu, evoluând pentru 18 minute, a fost autor a 10 puncte

Parcursul echipei timișorene de la debutul anului calndaristic poate fi caracterizat într-un singur cuvânt la momentul dat și anume modest. Trupa tehnicianului sârb se află la cea de-a 4 înfrângere din 7 meciuri disputate până acum. Alarmant este și faptul că jucătorii grupării bănățene par a nu își găsi ritmul de joc, suferind la numeroase capitole precum finalizările, asta în condițiile în care obiectivul acestora este titlul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!