Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Toarlyn Fitzpatrick și-a prelungit înțelegerea cu BCM U Pitești

Toarlyn Fitzpatrick și-a prelungit înțelegerea cu BCM U Pitești

Toarlyn Fitzpatrick și-a prelungit înțelegerea cu BCM U FC Argeș Pitești, formație alături de care a cucerit medalia de bronz în LNBM. 

Sosit pe parcursul stagiunii 2020/2021 de la Ionikos, jucătorul de poziția 4 a adunat medii statistice de 7.5 puncte (58% la două puncte, 27% la  trei puncte și 79% la libere), 5 recuperări, 1.1 pase decisive, o intercepție, 0.8 capace, 0.8 posesii pierdute și 10.9 la eficiență în cele 24 de meciuri jucate pe teritoriul României. 

Baschetbalistul, ajuns acum la vârsta de 31 de ani, a semnat primul contract profesionist în sezonul 2013/2014, când a jucat în Belgia pentru Kangoeroes Basket. În următoarea stagiune a jucat pentru prima dată în Grecia la Apollon Patras, după care a mai trecut pe la Tigers Tubingen (Germania), AGO Rethymno (Grecia), Akita Happinets (Japonia), Ibaraki Robots (Japonia), BC Holagros (Grecia), Le Portel (Franța), Aris Salonic (Grecia) și Ionikos (Grecia). Înainte să își înceapă cariera profesionistă, Fitzpatrick a urmat timp de patru ani programul sportiv de la University of South Florida.

Până la ora redactării acestui articol, BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu jucătorii autohtoni Mihai Măciucă și Dragoș Axinte și cu antrenorul echipei naționale, Tudor Costescu. 

*foto: facebook/ BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Lot BcmU
    Mi se pare un jucător ok dar nu unul foarte bun. Cred că vor continua Jeremic, Jeftovic și posibil sa revină și Bishop. Nu cred că se va semna cu Gajovic care a avut un sezon sub media sa și a avut parte de minute destul de puține și se va aduce un PG în locul lui Talton. Ilva continua Tudor Gheorghe și probabil Voinescu. Sunt curios ce se va întâmpla cu Rareș Uță, Bogdan Popa nu cred că va mai rămâne. Cert e că eu cred că se va merge pe un lot de 6 străini încă de la prima etapă.

    cu 2 ani în urmă (30.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!