Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tomas Rinkevicius, înaintea meciului cu Caledonia: „Ne pregătim cum putem”

Tomas Rinkevicius, înaintea meciului cu Caledonia: „Ne pregătim cum putem”

BC CSU Sibiu dispută în această seară, 8 noiembrie, cel de-al patrulea joc din cadrul grupei B în FIBA Europe Cup. Adversara sibienilor este Caledonia Gladiators și duelul va avea loc în fieful scoțienilor.

Înaintea partidei, Tomas Rinkevicius și Nandor Kuti au vorbit pentru paginile de social media ale clubului sibian, antrenorul punctând următoarele:

„Întâlnim o echipă bună, care și-a demonstrat nivelul în primul meci contra noastră. Au avut o agresivitate desfensivă foarte bună împotriva noastră. În unele momente noi ne-am chinuit. Ne pregătim cum putem. În primul rând ne gândim cum ne putem recupera. În continuare nu ne putem baza pe Kyle (n.r. Adnam). În același timp, Barro nu ne poate ajuta la acest meci. Va fi dificil cu acest lot, dar ne pregătim și vom încerca să oferim o luptă pe cinste adversarilor.”

Kuti a făcut referire la dorința de revanșă pentru înfrângerea din tur:

„Acest meci se anunță unul foarte greu. Avem în față o deplasare lungă. Jucăm contra unei echipe care ne-a învins acasă, așa că sper că vom încerca să ne luăm revanșa. Vrem să ne îmbunătățim jocul și să nu mai facem aceleași greșeli pe care le-am făcut în trecut. Sper să fim fizici de la început și să încercăm să câștigăm.”

Meciul dintre Caledonia Gladiators și CSU Sibiu va avea loc în această seară, 8 noiembrie, de la ora 21.30 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!