Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

TRANSFERURI. Legitimările efectuate de echipele de Divizia B, la feminin

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.01.2011

Perioada de transfer pentru echipele de Divizia B, la feminin, se va încheia pe 31 ianuarie, la ora 14, după cum informează site-ul forului de specialitate. În cea de-a doua ligă de senioare, patru formații se luptă pentru promovarea în primă ligă, turneul final urmând să aibă loc, în perioada 7-8 mai, într-o localitate stabilită de Federația Română de Baschet.

Formațiile CS Călin Cent Baia Mare, Nova Vita Târgu Mureș, KSE Târgu Secuiesc și BC Bball Sfântu Gheorghe se luptă pentru un loc în Divizia A, din sezonul competițional 2011-2012. Cele patru echipe vor juca, alături de grupările din cadrul Campionatului Național feminin Under 20, încă două turnee de sală, în perioadele 20-22 februarie și 13-15 martie.

KSE Târgu Secuiesc și BC Bball Sfântu Gheorghe evoluează, alături de Olimpia București, Sportul Studențesc Omnilogic București și CSS Sibiu în seria 1 a Campionatului Național feminin Under 20 și de Divizia B, în timp ce Nova Vita Târgu Mureș și Călin Cent Baia Mare au fost repartizate în seria a doua a aceleiași competiții, alături de CSS Bega Timișoara, LPS Arad și de ”U” Cluj. Indiferent de rezultatele directe, toate cele patru grupări care se luptă pentru promovare sunt calificate la turneul final din 7-8 mai.

În perioada de transfer, cea mai activă formație a fost Nova Vita Târgu Mureș, gruparea ardeleană aducând aproape o echipă întreagă. Obiectivul team-ului patronat de Doru Borșan este promovarea în Divizia A. Totalbaschet.ro vă prezintă, mai jos, lista jucătoarelor care au ajuns la cluburile din liga a doua, la feminin.

 Transferurile efectuate de echipele din Divizia B, la feminin
Echipa Au venit Au plecat
  Jucătoare Echipa Jucătoare Echipa
 Nova Vita Târgu Mureș Luminița Manta Municipal Târgoviște Ingrid Lișman
Destinație necunoscută
Andreea Nemeș LPS Alba Iulia Ioana Murea Destinație necunoscută
Liliana Scarlat Otrocol Galactica Brașov    
Emese Gal CSS Sibiu    
Tekla-Boroka Paraidi CSS Sibiu    
Dana Șeitan Cioacă Fără angajament    
KSE Târgu Secuiesc Nu a transferat   Nu a plecat nicio jucătoare  
BC Bball Sf. Gheorghe Nu a transferat   Nu a plecat nicio jucătoare  
Călin Cent Baia Mare
Nu a transferat    Nu a plecat nicio jucătoare
 
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!