Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Trei ore de parlamentari degeaba: Sancțiunile au rămas la fel pentru Rolli Torok și fetele de la U20

Trei ore de parlamentari degeaba: Sancțiunile au rămas la fel pentru Rolli Torok și fetele de la U20

Pe 16 septembrie a avut loc o nouă audiență în cazul jucătorilor suspendați după neparticiparea, din diverse motive, la activitățile loturilor naționale. Astfel, după trei ore de parlamentari, baschet.ro a aflat că sancțiunile au rămas la fel ca cele din faza inițială.

Astfel, Rolli Torok rămâne cu o suspendare de 4 luni, Nandor Kuti nu are parte de o suspendare, în timp ce fetele de la U20 au rămas și ele cu 4 luni suspendare.

De această dată comisia de disciplină i-a invitat să participe la ședință și pe Rolland Torok și Nandor Kuti, alături de antrenorul Tudor Costescu, managerul Marius Toma și antrenorul federal Claudiu Fometescu. Interesant este că o parte din fetele suspendate au venit să vorbească cu oficialii, dar nici nu au fost ascultate, chiar dacă au așteptat trei ore pentru acest lucru.

Știre în curs de actualizare

*foto: fiba.basketball

5 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Frb
    Sunt curios cu ce sânge în instalație vor veni la Sibiu marii penibili domni Păun și Costescu. Și apropo, nu umbla zvonul ca dacă (,) Kuti nu primește suspendare atunci comunistul domn Costescu își da demisia?

    cu 4 ani în urmă (16.09.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    MFRB
    Deci, sa inteleg ca in Romania exista autoritati care iti pot interzice sa muncesti, corect? Bun! Bravo!

    cu 4 ani în urmă (16.09.2019)
    • U BT Cluj-Napoca U92:

      Forza Roli!
      Imi pun serios intrebarea asta? Eu stiu ca jucatorii au contracte cu cluburile si nu cu federatia.
      Trecem peste egourile inalte ale unora. Ca sunt atat de inalte ca incat daca s-ar arunca pe de el, in mod sigurcar muri. Federatia nu are niciun contract cu ei, mai mult, nu stiu daca suporta salariile daca ei se accidenteaza la nationala ...btw cum ramane cu A. CASALE? cine-i suporta costurile si salariul pana isi revie? ..dar isi aloca drepturi de a lua obiectul muncii. Americanii ce sa faca acum? Sa-si suspende starurile si managerii ca nu au ajuns la un consens si au picat cel mai jos din istoria lor. ROLI da-i inainte sa pornesti curatenia, unii in mod sigur te sustinem!

      cu 4 ani în urmă (17.09.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mihaitha :

    Penibili
    La tribunalul sportiv cu ei! Sa mature pe jos cu toata comisia din franzela si cu FRB-ul, cu musiu Costescu in frunte. Niciunul din jucatorii convocati la nationala nu era obligat sa participe, avand in vedere ca nu au fost convocati oficial (mesajul pe whatsapp nu e stipulat in regulamentul FRB ca si cale oficiala de convocare), iar "convocarea" s-a facut dupa data limita impusa de FRB insasi. Ei nu sunt in stare sa isi respecte propriile lor termene, dar sanctioneaza daca intarzii? Jenant.

    cu 4 ani în urmă (17.09.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    urmari
    Cum s-a mai subliniat, costescu ar trebui sa-si dea de urgenta demisia . Apoi pt jucatorii suspendati, actiuni juridico-sportive, daca in campionat vor sta pe tusa, solicitare de daune materiale . Sibiul este un vechi rival, dar daca nu facem front comun impotriva abuzurilor, treptat toti vom fi calcati in picioare !

    cu 4 ani în urmă (17.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!