Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Triple-double pentru Biljana Pesovic în confruntarea cu Phoenix Constanța

Triple-double pentru Biljana Pesovic în confruntarea cu Phoenix Constanța

Olimpia CSU Brașov s-a impus în partida cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța, scor 82-53. Meciul a contat pentru etapa a patra din Liga Națională de Baschet Feminin și s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Principala remarcată a acestei confruntări a fost baschetbalista formației brașovene, Biljana Pesovic. Jucătoarea din Serbia a reușit un triple-double în urma unei performanțe extraordinare adunate în 33:18 minute de joc. Pesovic a marcat 19 puncte și a contabilizat 12 recuperări (9 defensive) și 10 assist-uri, la care a mai adăugat 4 intercepții, pentru un indice al eficienței de 40 de unități.

Biljana a avut un procentaj de 86% la aruncările de 2 puncte (6/7) și de 50% la încercările de la mare distanță (2/4), reușind astfel să transforme 73% din aruncările din acțiune. Aceasta a marcat de asemenea singura aruncare liberă primită.

Sportiva de 37 de ani a avut 2 mingi pierdute și a fost faultată de 3 ori în disputa cu gruparea constănțeană.

Vineri, 4 decembrie, Brașovul o va întâlni pe CSM Alexandria începând cu ora 16:00 iar partida va fi transmisă în direct de FRBTV pe YouTube.

*Foto: Dan Potor/Flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!