Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tunde Kilin, cea mai eficientă jucătoare la victoria lui Sepsi SIC la Alba Iulia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.03.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut victoriile așteptate în fața celor de la CSU Alba Iulia și s-a calificat în semifinalele campionatului. Alb-verzile s-au impus cu 93-57 în deplasare, iar Tunde Kilin a fost cea mai eficientă jucătoare a campioanei, fiind la cea mai bună prestație stagională. Jessica January, de la gazde, a fost coșghetera partidei, cu 21 de puncte.

Doar două jucătoare de la CSU Alba Iulia au trecut de cota 10 în dreptul punctelor marcate. Jessica January a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu cele 21 de puncte înscrise în aproape 36 de minute. Americanca a avut 7/14 la aruncările de două puncte, 1/5 de la distanță și 4/5 de la linia de fault. A mai avut 5 recueprări, 6 pase decisive, 4 mingi pierdute și 2 intercepții, pentru +18 indice al eficienței. De la gazde, Marta Fodor a mai fost în double-digits, cu 11 puncte.

Tunde Kilin a fost cea mai bună jucătoare a celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Fundașul a marcat 17 puncte în 16:27 minute. A înscris 3 din 5 aruncări de două puncte, a fost perfectă de la distanță cu 3 din 3, iar de la linia de fault a transformat ambele aruncări. A adăugat 2 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții, cu +23 indice al eficienței. Românca a fost cea mai eficientă de la alb-verzi în această partidă, fiind și la cel mai bun meci în această ediție de campionat.

Alte patru jucătoare de la campioană au încheiat în double-digits. Carley Mijovic a marcat 15 puncte, la care a adăugat 4 recuperări, un assist, o minge pierdută și un capac, pentru +18 în dreptul eficienței, în 20:52 minute. Tyaunna Marshall a încheiat partida cu 15 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive, 5 mingi pierdute și 2 intercepții, pentru +17 în dreptul eficienței, în 25:43 minute.

Adrienne Webb a înscris doar de după semicerc în cele 21:21 minut petrecute pe teren. Americanca a avut 12 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 turnovers și 2 intercepții, cu +16 eficiență. Cel mai mult a jucat la Sepsi Sic suedeza Nathalie Fontaine, 27:46 minute. Aceasta a  marcat 11 puncte la care a adăugat 2 recuperări, 3 assist-uri, o minge pierdută și o intercepție, cu +14 indice al eficienței.

*foto: Balázs Gyurkó-Henning / Powered by Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!