Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Turneu internaţional organizat de CSM Târgovişte

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.08.2011

În perioada 9-11 septembrie la Târgovişte va avea loc un turneu internaţional la care vor participa echipe din România, Turcia şi Bulgaria. Formaţia ce a revenit în Divizia A feminină de baschet după o pauză de un an, CSM Târgovişte, va organiza turneul la care vor mai lua startul CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, University Istambul şi o echipă din Ruse.

Pentru a afla mai multe detalii Total Baschet a stat de vorbă cu antrenorul echipei dâmboviţene Florin Nini.

În perioada 9-11 septembrie vom avea un turneul internaţional alături de trei echipe. Târgovişte va fi organizatoarea evenimentului la care vor mai lua parte o echipă din România, una din Bulgaria şi una din Turcia. Este vorba de CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, University Istambul şi o echipă din Ruse. Vom mai vedea dacă vom susţine şi alte meciuri amicale, deocamdată atât avem programat.

În momentul de faţă lotul echipei CSM Târgovişte este compus din 10 jucătoare: Cristina Ciocan, Florina Diaconu, Olena Samburska (Ucraina), Alexandra Uiuiu, Anca Şipoş, Andreea Huţanu, Viorela Rus, Olena Zherzherunova (Ucraina), Betty Kalanga (Congo) şi pe Crissy Givens (Statele Unite).

2 comentarii la aceasta stire:
  • suporter84 :

    rusinee
    pupan fund targoviste trebuia sa se numeasva aceasta echipa

    cu 12 ani în urmă (26.08.2011) Raspunde
  • OBD :

    @suporter84
    Ai perfecta dreptate, pupa'ncur targovistea!!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (26.08.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!