Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tyler Stone a avut un debut dominant în play-off-ul Ligii Naționale

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.04.2023

Tyler Stone a avut un debut dominant în play-off-ul Ligii Naționale

Rapid București a câștigat cu mari emoții primul meci al seriei cu FC Argeș din prima rundă de play-off în Liga Națională. Giuleștenii s-au impus cu 79-74, deși cu câteva minute înainte de final conduceau cu 75-61. Un run de 13-0 al adversarilor a pus în pericol victoria gazdelor.

Tyler Stone, cel mai bun marcator al sezonului regulat din Liga Națională, a avut o prestație dominantă la debutul său în play-off. Baschetbalistul american a fost cel mai bun marcator al partidei, terminând cu 24 de puncte. De asemenea, el a fost cel mai bun recuperator al Rapidului, cu 7 astfel de realizări, și doar unul dintre cei doi marcatori în double-digits ai echipei, alături de Demeitrius Conger.

Stone a transformat 9/17 aruncări din acțiune. Cinci dintre aceste reușite au venit din spatele arcului de cerc, de unde americanul a avut 10 încercări. De asemenea, Tyler a transformat una dintre cele două încercări de la linia de libere, iar la final a avut un indice al eficienței de +22 în cele 32 de minute petrecute pe parchet.

Meciul doi al seriei dintre FC Argeș și Rapid București are loc tot în Sala Sporturilor din Giulești vineri, 14 aprilie, de la ora 18:00 și poate fi urmărit pe Digi Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!