Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

U-BT Cluj joacă în devans împotriva Rapidului în Liga Națională

U-BT Cluj joacă în devans împotriva Rapidului în Liga Națională

U-BT Cluj-Napoca a transmis că a convenit cu Rapid București să dispute în devans meciul retur din Liga Națională de Baschet Masculin, contând pentru etapa a 25-a. Ardelenii se întorc din Ucraina, unde duelul cu Prometey a fost amânat, după mai multe cazuri de Covid-19 în lotul echipei adverse.

Clujul o să efectueze un zbor direct la București, iar partida împotriva Rapidului se joacă miercuri, 2 februarie, de la ora 20.30. Disputa din Giulești va fi transmisă pe YouTube FRB TV.

Rapid București ocupă ultima poziție înaintea acestui meci, cu 3-12 bilanț. Formația pregătită de Marius Bulancea a jucat ultima dată în campionat pe 19 ianuarie, în deplasare la Focșani, unde a cedat cu 75-71. De atunci, nou-promovata ar fi trebuit să joace cu CSM Petrolul Ploiești și Athletic Constanța, dar ambele partide au fost amânate.

U-BT are ocazia astfel să joace un meci oficial până la disputa cu Filou Oostende din etapa a 3-a a Grupei K din Basketball Champions League, meci programat în BTarena pe 7 februarie de la ora 19.30.

În tur, campioana României a dispus de Rapid cu 107 la 75. Atunci Elijah Stewart și Dustin Hogue au fost principalii marcatori pentru echipa antrenată de Mihai Silvășan, ambii cu câte 18 puncte, cel din urmă trecându-și în cont și 10 recuperări, iar de la bucureșteni s-a remarcat Jordan Swopshire, cu 20 de puncte.

*foto: u-bt.basketball (Manases Sándor)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!