Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

”U” Cluj Napoca și CSM București Sportul Studențesc vor încheia turul în LNBF

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2012


Sala "Horia Demian"

luni, 17.12

ora 12:00


2-10 Fișa meciului 5-8

 

Universitatea Cluj Napoca va întâlni echipa CSM București Sportul Studențesc în cadrul ultimei etape a Ligii Naționale Feminine. Confruntarea va avea loc luni, 17.12, în Sala "Horia Demian" si va debuta de la ora 12:00.

Echipa gazdă abordează meciul de pe locul 13, după ce în etapa trecută a obținut un eșec zdrobitor în fața echipei din Alba Iulia, pierzând la scorul de 87 la 35. În prezent, trupa lui Florin Covaciu are un bilanț negativ de 2 victorii și 10 eșecuri.

De partea cealaltă, echipa din Capitală se află cu două poziții mai sus bifând până în momentul de față 5 reușite și 8 înfrângeri. În etapa trecută, elevele lui Pedrag Vasic au dus un joc strâns împotriva echipei din Alexandria, dar au cedat la scorul de 53 la 60.

Duelul protagonistelor de mâine se anunță unul echilibrat. În postura de favorită pornește însă gruparea bucureșteană, care a avut un parcurs modest în turul de campionat, dar superior celui al oponentei.

Partida va fi oficiată de Cosmin Priscă, respectiv Gabriela Istvan.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Gabriela Mitroi :

    Incorect!
    Titulatura corecta a echipei bucurestene este CSM Bucuresti- Sportul Studentesc si nu BC Sportul Studentesc! Un minimum de rigoare este necesar.

    cu 11 ani în urmă (18.12.2012) Raspunde
  • Costin :

    @Gabriela Mitroi
    Am corectat...Ne cerem scuze pentru greșeală! Mulțumim pentru observația făcută!

    cu 11 ani în urmă (19.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!