Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

U20: Mehmet Hortoglu cel mai bun dinamovist contra Clujului

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
25.04.2014

Dinamo București a învins cu 70-77 pe CS U Mobitelco Cluj Napoca într-un meci în care pornea cu șansa a doua. Pentru bucureșteni cea mai importantă contribuție a avut-o Mehmet Alberto Hortoglu. El a fost integralist și a marcat 27 de puncte pe lângă cele 10 recuperări, totalizând 19 la indicele de eficiență. O evoluție bună a avut-o și Vlad Manolescu, cel care a marcat 11 puncte și a avut 4 recuperări și 6 pase decisive.

La Clujeni Mario Lazăr a totalizat 28 de puncte de eficiență. El a acumulat în 32 de minute, cât a stat pe parchet, 15 puncte și 18 recuperări. În 22 de minute, tot 15 puncte a marcat și Bogdan Pogacean, însă el a avut numai 5 recuperări. Un jucător care s-a dovedit esențial în partida câștigată cu CSȘ Ploiești, Willhelm Brosser a terminat cu numai 2 puncte după ce a ratat toate aruncările din acțiune. El a totalizat -3 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!