Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un meci deschis oricărui rezultat între Galaţi şi Satu Mare

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
14.11.2013

LNBF

Etapa 8

Sala Sporturior Dunării

Vineri, ora 18:00

  Fișa meciului  

Prologul celei de-a 8-a etape a Ligii Naţionale va avea loc în sala sporturilor Dunărea între CS Phoenix Galaţi şi CSM Satu Mare.

Partida din oraşul de la Dunăre este aşteptată cu interes de publicul local care cu siguranţă va constitui al 6-lea jucător pentru echipa gazdă, un atuu foarte important pentru obţinerea unei victorii de răsunet. Principala marcatoare din campionat Cherise Daniel împreună cu conaţionalele ei Starr Fairbanks şi Earnie Williams, alături de internaţionalele noastre Romina Filip şi Andra Ionescu sunt decise să facă un meci mare.

De partea cealaltă, sătmărencele au avut un adevărat tur de forţă, jucând miercuri seara cu vicecampioana en titre CSM Târgovişte, scor final 55-90 şi în ciuda unui lot restrâns numeric vor face tot ce le stă în putinţă să obţină un rezultat pozitiv. De remarcat faptul că în cazul unei victorii, Phoenix poate face rocada în clasament cu adversara sa.

Cele două echipe se vor duela în premieră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!