Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un nou double-double pentru Natasa Bucevac

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2014

Olimpia Brașov a izbutit aseară o victorie extrem de importantă pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Satu Mare, scor 70-67, reușind să le egaleze pe acestea în clasament. Un cuvânt greu de spus în acest succes al Olimpiei l-a avut sârboaica Natasa Bucevac, sportiva înregistrând cel de-al 4-lea double-double stagional, respectiv a doua cea mai bună cifră la eficiență din acest sezon al LNBF. 

În cele 38 de minute petrecute pe parchet, Natasa a înregistrat 25 de puncte, 12 recuperări, respectiv câte o pasă decisivă, câte o intercepție, un capac și o minge pierdută, totul pentru 25 de unități la eficiență. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalista a terminat cu 36% (5/14) de la aruncările din interiorul semicercului, 40% (2/5) de la 3 puncte, respectiv 82% (9/11) de la linia de pedeapsă. 

În actuala stagiune a Ligii Naționale, Bucevac a jucat pentru Brașov 15 meciuri, timp în care a acumulat medii de 12.4 puncte pe meci, 7.1 recuperări, 1.7 intercepții, 1.4 pase decisive, 2,9 mingi pierdute și un indice la eficiență de 11.5 unități, în 31:04 minute jucate. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!