Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un nou duel Satu Mare -Târgu Mureș

Răzvan Şipoş

Răzvan Şipoş
05.10.2012

Sala LPS Satu Mare

Ora 18:00

  Fișa meciului  

 După dubla din Cupa României, etapa a III-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin consemnează un nou episod între CS Municipal Satu Mare și Nova Vita Târgu Mureș.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de doua ori în acest sezon, ambele partide fiind consemnate în Cupa Romaniei. În niciuna dintre partide nu s-a pus problema învingătoarei, jucătoarele din Satu Mare neavand nici cea mai mică problemă în a-și aconta o victorie dublă : 84-54 si 94-40.

Dacă sătmărencele nu au avut probleme în primele două etape, câștigând pe teren propriu contra Alexandriei și în deplasarea de la Cluj Napoca, Nova Vita a pierdut contra lui Sportul Studentesc și CSM Târgoviște, campioana României marcand peste 100 de puncte în acea partidă ( 101-85 )

 Vom avea parte probabil de o nouă partidă fără istoric, o partidă în care vicecampioana României, CS Municipal Satu Mare își va aconta victoria. Rămâne de văzut diferenta cu care o va face și cât de mult pot să limiteze elevele lui Dan Matic scorul final.

Înfruntarea va avea loc sâmbătă, în sala LPS din Satu Mare, ora de start a partidei fiind 18:00.

Arbitrii acestei partide vor fi Cosmin Prisca și Gabriela Istvan în timp ce comisar pentru această partidă va fi Zoltan Kosa.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!