Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad a egalat în finală pe CSM Târgoviște

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2014

Universitatea Goldiș ICIM Arad a reușit să egaleze în seria din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin în fața celor de la CSM Târgoviște. După ce la pauza meciului echipa oaspete avea un avantaj de 8 puncte, ICIM Arad a revenit și a reușit prin Monique Coker să trimită partida în prelungiri, după ce americanca a marcat o triplă în ultima secundă a meciului. Și repriza de prelungiri a fost una extrem de strânsă și plină de suspans pe final. ICIM-ul a gestionat mai bine situație de la nivelul liniei de fault și s-a impus la limită, 87-86.

Destiny Williams a fost cea mai bună jucătoare a echipei gaydă cu 17 puncte şi 23 de recuperări. Monique Coker a încheiat cu 17 puncte şi 9 recuperări.

De la Târgovişte s-a remarcat Prorche Poole cu 35 de puncte şi Chrisz Givens cu 18 puncte, 11 recuperări şi 3 pase decisive.

Vom reveni cu mai mult detalii în cel mai scurt timp !!!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!