Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad dispută primul meci acasă din campionat împotriva celor de la BCM Danzio Timișoara

Valentin Todea

Valentin Todea
06.10.2015

Gruparea de pe malul Mureșului primește în a doua etapă a campionatului vizita adversarului din optimile Cupei României, BCM Danzio Timișoara. Arădencele au câștigat atunci ambele partide cu scorul de 89-50 și 78-53.

Cele două formații au stări de spirit diferite înaintea meciului direct. Univ. Goldiș ICIM Arad a cedat surprinzător în prima partidă din noul sezon al LNBF, pe terenul celor de la Phoenix Galați, scor 77-75, în timp ce timișorencele au debutat în campionat cu un succes pe propriul teren în fața Universității Cluj, scor 75-71.

Cu toate acestea, e greu de crezut că trupa de pe Bega va reuși a doua victorie consecutivă în Liga Națională, având în vedere palmaresul direct dintre cele două echipe, 24-0 în favoarea grupării galben-albastre, și dorința de revanșă a jucătoarelor Aradului după eșecul neașteptat din prima etapă. Ne putem aștepta totuși la un duel mai echilibrat decât cele din Cupa României, elevele lui Bogdan Bulj având timp să-și mai îmbunătățească relațiile de joc, acestea venind de asemenea cu un moral ridicat după succesul obținut în prima etapă.

Pentru partida cu gruparea bănățeană, Jose Araujo nu se va putea baza pe Ildiko Nagy, care este în continuare accidentată.

Meciul va avea loc miercuri, 7 octombrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!