Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad pornește ca favorită în disputa cu CST BC Alexandria

Valentin Todea

Valentin Todea
23.10.2015

Gruparea pregătită de Jose Araujo primește vizita echipei din județul Teleorman sâmbătă, începând cu ora 11. Arădencele au cedat în meciul disputat în ultima rundă în deplasare cu ACS Sepsi SIC, 70-65, în timp ce Alexandria a pierdut într-o partidă considerată pe teren propriu, la Craiova, împotriva Universității Cluj, scor 55-59.

Univ. Goldiș ICIM Arad conduce cu 22-2 în confruntările directe cu trupa antrenată de Mădălin Piperea, în sezonul trecut cele două echipe întâlnindu-se de trei ori, unul dintre dueluri având în loc în semifinalele Cupei României. CST BC Alexandria s-a impus pe teren propriu în meciul din turul campionatului, scor 67-54, după care Aradul a câștigat în retur cu 74-70, pentru ca în final-four-ul Cupei României formația de pe malul Mureșului să treacă de Alexandria cu 82-56.

Tehnicianul portughez al trupei galben-albastre nu se va putea nici pentru această întâlnire pe Ildiko Nagy, cea care este în continuare accidentată.

Partida din Sala Victoria din Arad va fi arbitrată de Alin Dragoș și Ioan Răzvan Moraru. 

*Foto: Călin Andra/aradon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!