Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad se impune la Braşov

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
02.03.2013


73 - 97

20-24; 23-23; 7-26; 23-24

 


9-15 Statistica 19-2

Lipsite de aportul Cristianei Cutaș, operată recent la genunchi, arădencele au primit o replică dârză din partea unei aspirante la playoff, Olimpia Braşov. Gazdele au început curajos partida şi după primele 7 minute conduceau pe tabelă, dar proaspetele câştigătoare ale Cupei Europei Centrale îşi respectă blazonul şi termină primul sfert în avantaj după un coş cu fault transformat de Jennifer Risper (20 - 24).

Alina Crăciun începe în forţă sfertul secund reuşind două recuperări ofensive, o intercepţie şi un coş marcat în mai puţin de un minut, dar mai apoi antrenorul Moraru o retrage și o "uită" pe bancă. Pe final de sfert braşovencele se apropie la un singur punct de oaspete graţie punctelor aduse de Brandie Hoskins şi Gabriela Cursaru, dar Christina Wirth marchează 4 puncte consecutive pentru echipa sa şi la pauză mare ecartul se menţine (43 - 47).

Fetele lui Dan Moraru apasă pe acceleraţie la revenirea de la cabine şi arădencele se distanţează pentru prima dată la 10 puncte înainte de jumătatea sfertului (48 - 58). Galopul de sănătate continuă şi de la linia de libere, Carla Bartee îşi duce echipă la 21 de puncte diferenţă (50 - 71) pentru că până la finalul sfertului Suzana Milovanovic să mai pună 2 puncte pe tabelă în dreptul oaspetelor.

Deja gândindu-se la partida de mâine în compania feroviarelor bucureştene, arădencele lasă garda jos în apărare şi diferenţa se menţine în jurul a 20 de puncte pe mai toată durata sfertului final, Ana Ferariu închizând tabela la 73 - 97.

Galben-albastrele de pe Mureş câştigă un meci dominat la recuperări (38 - 25) şi pase decisive (30 - 14), un meci în care au forţat doar atât cât a fost necesar pentru a-şi asigura victoria.
Principalele marcatoare au fost: Brandie Hoskins (33), Gabriela Cursaru (18), Simina Avram (10) pentru Braşov, respectiv Chrissy Givens (19), Carla Bartee (18) şi Suzana Milovanovic (14) pentru Arad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!