Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad și ACS Sepsi SIC își dau întâlnire în cel mai important meci al sfârșitului de an

Valentin Todea

Valentin Todea
28.12.2015

Trupa de pe malul Mureșului primește vizita vicecampioanei în ultima etapă din 2015. Încleștarea va demara la ora 20 în Sala Polivalentă din Arad, fiind transmisă de TVR 3. Va fi partida de adio pentru majoritarea jucătoarelor din tabăra grupării galben-albastre, acestea urmând să părăsească echipa din cauza problemelor financiare ale clubului din vestul țării.

Întâlnirea din turul campionatului de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu victoria elevelor lui Zoran Mikes, scor 70-65. La capitolul meciuri directe, Aradul conduce cu 9-3. Ultima confruntare de pe terenul lui ICIM a găsit-o învingătoare pe formația din județul Covasna, scor 67-81 în luna ianuarie a acestui an.

ACS Sepsi este liderul campionatului cu 13 victorii și o singură înfrângere, suferită acum două etape pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov. De celalaltă parte, gruparea pregătită de Jose Araujo se situează pe poziția a 4-a a clasamentului, înregistrând 10 meciuri câștigate și 3 pierdute, având astfel un joc mai puțin disputat.

În etapa trecută, Univ. Goldiș ICIM a trecut pe teren propriu de CSM Satu Mare cu 93-37, în timp ce trupa alb-verde s-a impus în derby-ul de acasă cu CSM Târgoviște, scor 78-51.

Meciul va fi arbitrat de Andrada Csender, Cristian Trofim și Amalia Marchiș.

*Foto: Szigyarto Szabolcs/Sepsi SIC flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!