Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca a realizat încă două transferuri

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2015

Foto: Stiri de Sport

Universitatea Cluj-Napoca și-a completat lotul înaintea noului sezon competițional. Gruparea pregătită de Mihai Coldea a legitimat două jucătoare, un pivot de origine română respectiv o extremă americană. Kata Meszaros o înlocuiește la Cluj-Napoca pe Gabriela Măgurean, sportivă ce nu și-a rezolvat problemele contractuale cu CSU Olimpia Brașov respectiv Brittany Wilson, jucătoare ce a mai evoluat în Luxemburg, Cehia și Germania.

Kata Meszaros sosește de la Nova Vita Târgu Mureș, formație unde a petrecut ultimii doi ani. În stagiunea trecută Meszaros a evoluat în 29 de partide, având medii de 6.1 puncte, 2.3 recuperări cu 39.4% din interiorul semicercului, 25.8% de la trei puncte și 61.5% de la libere.

Brittany Wilson a absolvit colegiul La Salle în 2013, având medii statistice bune. În ultimele două sezoane sportiva ce evoluează pe pozițiile 2-3 a mai trecut pe la Basket Esch, Luxemburg, SBS Ostrava, Cehia respectiv BC Pharmaserv Marburg, Germania. Wilson nu a încheiat sezonul alături de formația din Germania, evoluând în doar 14 partide având medii de 8.8 puncte, 2.3 recuperări, 1.3 pase decisive, dar cu procentaj foarte bun la trei puncte, 48.4% respectiv 41.1% din interiorul semicercului.

Cele două sportive au și debutat la noua formației, în înfrângerea de sâmbătă de la Brașov, scor 72-86. Meszaros a evoluat 13 minute, timp în care a bifat două puncte, iar Wilson a avut 6 puncte, 6 recuprări și 4 pase decisive în 30 de minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!