Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca a renunţat la Daphnee Frieson

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2012

Foto: Silviu Cristea

Partida de la Oradea a fost ultima pentru Daphnee Frieson la Universitatea Cluj-Napoca. Aflată la cea mai bună prestaţie în Liga Naţională de Baschet feminin, Daphnee înregistrând 17 puncte şi 14 recuperări pentru 28 de unităţi la eficienţă, cele două părţi au convenit asupra rezilierii contractului. Motivele au fost de ordin personal.

În cinci meciuri disputate în prima ligă din România, pivotul ce măsoară 1.93 a avut medii de 23 de minute, 8 puncte, 8.2 recuperări şi 10.8 unităţi la eficienţă.

Între timp la "U" a sosit o altă sportivă de naţionalitate străină care se află în probe. Numele acesteia va fi făcut oficial peste câteva zile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!